DKNY Donna Karan schoenen

DKNY schoenen

1

Deze schoenen zijn momenteel niet voorradig, maar worden wel verwacht.

Dit kan komen doordat de artikelen binnen je zoekopdracht tijdelijk zijn uitverkocht, of de collectie voor het nieuwe seizoen nog niet geleverd is. Wil je hier meer over weten? dan kan je altijd contact met ons opnemen om te kijken of wij je ergens mee kunnen helpen.

Met onze nieuwsbrief, houden we je op de hoogte van de ontvangst van over ons productaanbod en leuke acties.

DKNY

DKNY schoenen is een klein onderdeel van de totale DKNY collectie. Naast DKNY schoenen zijn er ook tassen, brillen, horloges, geuren, accessoires en complete kleding lijnen voor dames en heren. Qua schoenen zijn het vooral de DKNY sneakers die je in onze shop tegenkomt, zomers komen daar ook DKNY slippers en sandaaltjes bij. De schoenen zijn van hoge kwaliteit, hebben een zeer goede pasvorm en het onmiskenbare Donna Karan handschrift maken de schoenen ook zonder label duidelijk herkenbaar. DKNY schoenen zijn de energie en de geest van New York. Internationaal, eclectisch, leuk, snel en echt. DKNY richt zich op de echte behoeften van mensen. Van werk tot weekend, van jeans tot avondkleding. Zowel modieus als vriendelijk, in een unieke mix van de meest uiteenlopende stijlen en materialen. Bekijk snel de nieuwe DKNY schoenen zomer 2017 collectie!

Donna Karan schoenen New York

"Alles wat ik doe is een kwestie van hart, lichaam en ziel," zegt Donna Karan, hoofdontwerper van het internationale bedrijf dat haar naam draagt. Donna Karen is founder van het DKNY schoenen label dat ze in 1984 met haar inmiddels overleden echtgenoot Stephan Weiss heeft opgericht. Sinds 1996 is DKNY schoenen beursgenoteerd en in 2001 heeft het Franse LVMH DKNY schoenen overgenomen. LVMH is onder andere ook eigenaar van Louis Vuitton.

DKNY schoenen online kopen

DKNY schoenen en sneakers koop je gemakkelijk en veilig in onze onze online shop. Voor de nieuwste items hoef je de deur niet meer uit! Als je op werkdagen voor 20:00 besteld, worden ze nog dezelfde dag gratis verzonden. Met een beetje geluk loop je binnen 24 uur al op je nieuwe DKNY schoenen of sneakers! Mochten ze nu toch een beetje tegenvallen of had je achteraf een maatje groter moeten hebben? Geen enkel punt, niet goed = geld terug, dat geld ook voor afgeprijsde DKNY schoenen uit de SALE.

Shop DKNY damesschoenen
Shop DKNY sneakers

Je favoriete DKNY schoenen koop je online bij MooieSchoenen.nl!

*Alleen vanuit Nederland, voor het retourneren van artikelen met 20 procent korting of meer geldt een bijdrage van €3.95

De mooiste DKNY schoenen veilig, vertrouwd en verzekerd online kopen.