Donna Carolina

Donna Carolina schoenen

1

Deze schoenen zijn momenteel niet voorradig, maar worden wel verwacht.

Dit kan komen doordat de artikelen binnen je zoekopdracht tijdelijk zijn uitverkocht, of de collectie voor het nieuwe seizoen nog niet geleverd is. Wil je hier meer over weten? dan kan je altijd contact met ons opnemen om te kijken of wij je ergens mee kunnen helpen.

Met onze nieuwsbrief, houden we je op de hoogte van de ontvangst van over ons productaanbod en leuke acties.

Donna Carolina

Bij Donna Carolina zie je traditionele ambacht, moderne technieken en trends hand in hand gaan. De schoenen worden in misschien wel de meest romantische stad ter wereld gemaakt: Venetië. De passie die de stad uitstraalt is goed terug te vinden bij de productie van de schoenen, die op eerlijke wijze door vaklieden gemaakt wordt: Donna Carolina, made in Venice with passion!

Het Italiaanse vakmanschap van Donna Carolina schoenen

Het Italiaanse vakmanschap dat bij de productie van Donna Carolina schoenen komt kijken komt voort uit een lange traditie en uitgesproken visie. Voor de productie wordt alleen gebruik gemaakt van het beste leer, terwijl het gebruik van metalen en spijkers zoveel mogelijk wordt bepekt. De vaklui die de schoenen ontwerpen en produceren hebben maar één doel voor ogen: hun handen gebruiken voor jouw voeten! De pasvorm van de Donna Carolina schoenen wordt uitgebreid doorgepast voor de schoenen in productie worden genomen, waardoor de schoenen niet alleen mooi zijn om te zien, maar ook gemaakt om te dragen.

Donna Carolina wintercollectie 2014 / 2015

Voor de winter van 2014 / 2015 hebben we weer een prachtige collectie Donna Carolina schoenen samengesteld. We hebben prachtige over de knie laarzen, maar natuurlijk ook een ruim aanbod aan korte laarsjes. Een groot deel van de collectie is uitgevoerd in het zwart, de kleur die deze winter de boventoon zal voeren. Net als altijd zijn Donna Carolina schoenen ook in de winter 2014 / 2015 weer buitengewoon stijlvol!

Donna Carolina schoenen online kopen

Mogen de prachtige Donna Carolina schoenen niet in jouw collectie ontbreken? Bestel je favoriete paar dan online op MooieSchoenen.nl. Wij versturen alle bestellingen vanaf €40,00 gratis naar Nederland, België en Duitsland en bieden je de mogelijkheid je bestelling gemakkelijk te retourneren.

>> Shop Donna Carolina schoenen
>> Shop Donna Carolina laarzen

Je favoriete Donna Carolina schoenen koop je online bij MooieSchoenen.nl!

*Alleen vanuit Nederland, voor het retourneren van artikelen met 20 procent korting of meer geldt een bijdrage van €3.95

De mooiste Donna Carolina schoenen veilig, vertrouwd en verzekerd online kopen.