Verzend- en retourservice

Verzenden en retourservice

Nederland GRATIS bij bestellingen vanaf € 40,00 (daaronder €3,95)
België GRATIS bij bestellingen vanaf € 40,00 (daaronder €4,95)
Denemarken € 15,00
Duitsland GRATIS bij bestellingen vanaf € 40,00 (daaronder €4,95)
Finland € 20,00
Frankrijk € 15,00
Hongarije € 20,00
Italië € 15,00
Luxemburg € 10,00
Oostenrijk € 15,00
Polen € 20,00
Slovenië € 20,00
Slowakije € 20,00
Spanje € 15,00
Tsjechië € 20,00
Vereningd Koninkrijk € 15,00
Zweden € 15,00

Klik hier om onze Verzendkosten te openen als PDF zodat u ze eenvoudig kunt afdrukken en opslaan.

Bij ons is jouw zending verzekerd!

MooieSchoenen.nl verzekerd een goede bezorging en retourzending van jouw schoenen. Wij verzenden onze bestellingen alleen naar het opgegeven adres en vragen altijd een handtekening voor ontvangst. Op die manier maken we de kans op fouten en vermissingen tijdens het verzenden zo klein mogelijk.
Als een retourzending naar ons is verzonden en tijdens transport vermist raakt nemen wij de afhandeling van het probleem voor onze rekening. Hiervoor hebben we wel het verzendbewijs dat door het postkantoor wordt afgegeven nodig, bewaar dit zorgvuldig. Vermissing van retourzendingen zonder PostNL verzendbewijs vallen buiten onze verzekerservice.

Levertijd

Bestellingen die op werkdagen (maandag t/m vrijdag, uitgezonderd feestdagen) voor 20.00 uur zijn besteld worden dezelfde dag nog verzonden. Normaal gesproken biedt PostNL het pakket de volgende werk- of zaterdag aan. Op de avond dat de bestelling verzonden is ontvang je een email met daarin een link naar de website van PostNL met informatie over de status van jouw pakket. Hiermee kan je eenvoudig achterhalen waar de bestelling zich bevindt en wanneer het pakket naar verwachting bezorgd wordt. Deze informatie in deze email is van indicatieve aard en hieraan kunnen geen rechten ontleent worden.

Nu kan het gebeuren dat je niet thuis bent op het moment dat de postbode het pakket aanbiedt. PostNL zal het pakket de volgende werkdag of zaterdag nogmaals aanbieden. Wanneer het pakket voor de tweede maal niet kan worden afgeleverd krijg je een kennisgeving van PostNL met een locatie waar je het pakket kan afhalen.

Retourzending

Bij MooieSchoenen.nl kan je tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling artikelen retourneren! Ook afgeprijsde artikelen. Toch een andere kleur? Liever een andere maat? Zorg bij de retourzending dat het product in originele staat verkeert en de bijbehorende verpakking onbeschadigd is. Gebruik voor het verzenden indien mogelijk de originele verzenddoos. Bij iedere bestelling zit een duidelijk retourformulier.

Retourzendingen uit Nederland worden gestuurd naar ons antwoordnummer. Door het gebruik van dit antwoordnummer hoef je op het postkantoor geen kosten te maken, dat is wel zo makkelijk. Het duurt normaal gesproken 2 werkdagen voor wij een retourzending ontvangen. Na ontvangst van de goederen, uiteraard in goede staat, ontvangt je een bevestiging per email en maken wij het verschuldigde bedrag over naar de rekening of creditcard waar wij de betaling van ontvangen hebben. De gemiddelde verwerkingsduur na ontvangst is 0 tot 2 werkdagen. We betalen de retourzendingen uiterlijk 10 werkdagen na verzending (de datum die op uw verzendbewijs staat) uit.

Het retourneren van buitenlandse zendingen is voor uw eigen rekening.

Ruilen in de winkel

Je kan natuurlijk ook naar onze winkel komen om de schoenen te retourneren of te ruilen. Geen vervangend paar gevonden? Dan storten wij binnen enkele werkdagen het bedrag terug op de gewenste rekening. Neem wel altijd het retourformulier met aangehechte pakbon mee!