Wie zijn wij

Wie zijn wij?

MooieSchoenen.nl is dé online schoenenwinkel met de mooiste dames-, heren- en kinderschoenen. Ook voor de allerkleinsten is er een zeer ruim aanbod!

Meer dan 75 jaar ervaring

MooieSchoenen.nl is een onderdeel van Wicor Telkamp Modeschoenen B.V. Wij zijn een hecht familiebedrijf dat al bestaat vanaf 1933. Met onze winkels voor dames & heren, kinderen en onze speciaalzaak voor ‘eerste stap’ schoentjes hebben we door de jaren heen een goede reputatie opgebouwd en zijn liefhebbers uit de hele regio Utrecht en ver daarbuiten al jaren met veel plezier van dienst.

Unieke collectie

In de aanloop van het seizoen lopen wij de belangrijkste nationale en internationale beurzen af, om een prachtige en gevarieerde collectie samen te stellen. Natuurlijk kopen wij de populairste merken en modellen in, maar wij onderscheiden ons ook graag. Dikke kans dat je bij ons net die aparte kleur of gedurfde uitvoering vindt die niemand anders heeft. Dus of je nou op zoek bent naar nette, comfortabele of gekke schoenen, wij hebben ze voor je!

Service die je van ons gewend bent

Nu de derde generatie schoenenfreaks aan het roer staat, hebben we onze passie in een modern jasje gegoten. Onze webshop MooieSchoenen.nl biedt ons namelijk de gelegenheid onze klanten te bedienen, als ze niet in de gelegenheid zijn langs onze winkels te komen.

Natuurlijk kunnen we met onze webshop nu ook de schoenenliefhebbers buiten onze regio bedienen met onze prachtige schoenen, met dezelfde klantvriendelijkheid, persoonlijke aandacht en kennis van onze collectie die wij al jaren in onze ‘fysieke winkels’ bieden.

Service waar je graag aan went

Wij helpen onze klanten zoals wij zelf graag geholpen willen worden, maar dan net iets beter. Overzichtelijk shoppen, veilig betalen, eenvoudig retour sturen en een goede klantenservice die je in het hele proces bij staat zijn bij ons niet meer dan vanzelfsprekend.

Het team van MooieSchoenen.nl wordt gevormd door enthousiaste medewerkers in onze webshop en deskundige winkelverkopers. De medewerkers in onze winkels zien onze collectie dagelijks aan de voeten van onzen klanten zitten en kunnen dus als geen ander vertellen over de pasvorm van een schoen. Heeft uw kind een smal voetje? Wij weten welke schoen er bij past!

Door de prettige samenwerking van onze webshop en winkels kunnen wij goede informatie verstrekken over de pasvorm van een schoen. Want hoe mooi een schoen ook is, hij moet natuurlijk wel fijn zitten en aansluiten op de vorm van de voet.

Betrouwbaar en transparant

Omdat we bij MooieSchoenen.nl veel waarde hechten aan veilig en betrouwbaar winkelen doen wij er alles aan om shoppen bij ons zo aangenaam en transparant mogelijk te maken. De Nederlandse Thuiswinkel Organisatie (Thuiswinkel.org) controleert ieder jaar of onze webwinkel voldoet aan de wet- en regelgeving, een veilige betaalomgeving garandeert en beschikt over een goede klachtenregeling. Omdat wij aan deze eisen voldoen mogen wij met trots het Thuiswinkel Waarborg keurmerk dragen.

Omdat voor vertrouwen meer nodig is dan een keurmerk alleen delen we graag de ervaringen van onze klanten. We nodigen een week na het verzenden van de bestellingen onze klanten uit een beoordeling te schrijven op de onafhankelijke beoordelingssite 'Trustpilot'.

De beoordelingen die je hier vindt, zijn geschreven door onze klanten en kunnen door ons niet beïnvloed worden. Onze klanten vertellen je over hun shopervaring in onze webshop, waardoor je een goed beeld krijgt van onze dienstverlening. Dat maakt onze manier van werken duidelijk en transparant, dat is wel zo fijn als je schoenen online wil kopen.