Manitobah Mukluks

Manitobah Mukluks schoenen

1

Deze schoenen zijn momenteel niet voorradig, maar worden wel verwacht.

Dit kan komen doordat de artikelen binnen je zoekopdracht tijdelijk zijn uitverkocht, of de collectie voor het nieuwe seizoen nog niet geleverd is. Wil je hier meer over weten? dan kan je altijd contact met ons opnemen om te kijken of wij je ergens mee kunnen helpen.

Met onze nieuwsbrief, houden we je op de hoogte van de ontvangst van over ons productaanbod en leuke acties.

Manitobah Mukluks

Manitobah Mukluks zijn een verbinding van traditie, mooie details en een hoge mate van comfort. De Manitobah mukluks worden gemaakt door de Métis. een volk uit de provincie Manitoba in Canada. De Métis zien de mukluks als een verlengstuk van hun cultuur en spiegelen de schoenen aan hun eigen identiteit: een eeuwen oude traditie die gebruik maakt van moderne technieken en materialen. Zo worden de Mantibah mukluks steek voor steek, kraal voor kraal een prachtig en uniek fashion item met een eigen signatuur!

De geschiedenis van de Manitobah Mukluks

Mukluks zijn al duizenden jaren het favoriete schoeisel van vele inheemse stammen in Canada. Mukluks zijn gemaakt van super lichte dierenhuiden, waardoor ze heerlijk te dragen zijn en ook weinig geluid maken wanneer ze gedragen worden tijdens het jagen. Toen de Europese pioneers in de 17e eeuw de provincie Mantioba bereikte, leidde de handel tussen de inheemse bevolking en de Europeanen tot de 'geboorte' van de Métis: een ondernemend volk met sterke wortels in de Canadese traditie. De mukluks zijn één van de vele producten waar de Métis de opkomende markten mee bestormen. De geboorte van het geregstireerde merk Manitobah mukluks is daar een logisch gevolg op. Vandaag de dag worden de Mantibah mukluks wereldwijd verkocht, maar de productie en het ontwerp is nog steeds in handen van Métis kunstenaars!

De zool van Manitobah schoenen: Vibram rubber

Eén van de belangrijkste ontwikkeling aan de Manitobah schoenen is het gebruik van zolen gemaakt van Vibram rubber. Vibram staat bekend als toonaangevend waar het gaat om de productie van duurzame en slijtvaste zolen. De Vibram zolen van de Manitobah mukluk schoenen zijn uitgevoerd in een 'Turtle' en 'Tipi' patronen, die elk hun eigen verhaal vertellen

Manitobah mukluks online kopen op MooieSchoenen.nl

Manitobah Mukluks koop je natuurlijk bij de website die net zoveel passie heeft voor schoenen als de Métis voor mukluks: MooieSchoenen.nl! Wij versturen alle bestellingen vanaf € gratis naar Nederland, België en Duitsland. Retourneren is super eenvoudig. Bestel je favoerite Manitobah Mukluks dus online op MooieSchoenen.nl!

Monitobah Mukluks Sale

In de outlet van MooieSchoenen.nl is het altijd Sale. Met een beetje mazzel scoor je hier een paar Monitobah Mukluks voor een wel heel zacht prijsje. Het voordeel van Mukluks is dat het om tijdloze modellen gaat waar geen jaartal aan vast hangt, ze zijn dus nooit out-of-fashion. Vind je dus een afgeprijsd paartje met korting in jouw maat, dan kan je daar, net als de Métis, jaren plezier van hebben.
>>Shop Manitobah mukluks damesschoenen
>>Shop Manitobah Mukluks boots

Mukluks

Je favoriete Manitobah Mukluks schoenen koop je online bij MooieSchoenen.nl!

*Alleen vanuit Nederland, voor het retourneren van artikelen met 20 procent korting of meer geldt een bijdrage van €3.95

De mooiste Manitobah Mukluks schoenen veilig, vertrouwd en verzekerd online kopen.