Philipp Plein

Philipp Plein schoenen

Philipp Plein schoenen zijn niet gemaakt voor trendvolgers maar voor trendsetters! De trendy kinderschoenen van de ontwerper Philipp Plein zijn gemaakt van prachtige materialen zoals lakleer en Swarovski elementen en hebben een herkenbaar signatuur: het lachende doodshoofd. De luxe Rock 'n Roll uitstraling van het merk zorgt dat Philipp Plein schoenen geliefd zijn onder fashionista's! 

SALE WINTER 14/15, 50% KORTING OP ALLE PHILIPP PLEIN KINDERSCHOENEN SHOP>

De geschiedenis van Philipp Plein

Philipp Plein is een Duitse ontwerper die in 1998 voor zichzelf begon met ontwerpen. In 2000 lanceert hij de 'Home Collection'; eigenzinnige meubels en verlichting voor binnen en buiten. In 2004 pakt Philipp Plein door en lanceert zijn kinderschoenen en modelijn. Daarna gaat het hard. Na de introductie van accessoires en een Couture lijn (met Naomi Campbell als ambassadrice) worden er winkels geopend in alle Europese steden die affiniteit hebben met mode, natuurlijk ook in Amsterdam. Prachtige winkels, waar wij de pareltjes uitgepikt hebben: De Philipp Plein schoenen!

Philipp Plein kinderschoenen kopen op MooieSchoenen.nl

Op MooieSchoenen.nl koop je de mooiste Philipp Plein schoenen gemakkelijk online. Alle bestellingen vanaf €40,00 worden gratis verzonden naar Nederland, België en Duitsland. Retour sturen is erg makkelijk dankzij ons eenvoudige retourformulier en handige retour sticker. De uitgesproken schoenen van Philipp Plein vind je op de volgende pagina's:

>> Philipp Plein kinderschoenen voor jongens
>> Philipp Plein kinderschoenen voor meisjes
  
  
Philipp Plein kinderschoenen