Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger schoenen


Categorie: Tommy Hilfiger damesschoenen, herenschoenen, kinderschoenen
 
Tommy Hilfiger is een Amerikaanse schoenen ontwerper, bekend van zijn eigen merk Tommy Hilfiger. Op jonge leeftijd was hij al druk met handel en mode bezig, hij leefde er vrolijk op los en ging uiteindelijk failliet. De tweede keer pakte hij het beter aan, in 1992 gaat het bedrijf de beurs op en op het moment dat hiphopper Snoop Doggy Dogg Hilfigers kleding gaat dragen (weliswaar een paar maatjes te groot) groeit het merk explosief. Tommy Hilfiger schoenen dragen duidelijk het handschrift van Tommy Hilfiger en sluiten mooi aan bij de kleding. Het rood-wit-blauw komt regelmatig terug in de collectie, niet zozeer aan de buitenkant maar wel als voering en kleine accenten.
 
Naast de klassieke lijn is er ook het Tommy Hilfiger Denim label. Het Tommy Hilfiger Denim omvat de jongere en meer fashion schoenencollectie.
 
Tommy Hilfiger Kids dragen duidelijk het handschrift van Tommy Hilfiger en sluiten mooi aan bij de kleding. Tommy Hilfiger kinderschoenen zijn een perfecte vertaling van de volwassen collectie naar mini maatjes.

In onze shop vind je de leukste Tommy Hilfiger kinderschoenen, Tommy Hilfiger damesshoenen en Tommy Hilfiger herenschoenen! Bestel eenvoudig jouw Tommy Hilfiger schoenen online of kom langs in één van onze winkels.
 
- Je favoriete Tommy Hilfiger schoenen & laarzen op werkdagen voor 15.00 uur online besteld, dezelfde dag verzonden!
- Gratis verzending naar Nederland, België en Duitsland boven de € 40.
- Gratis retour binnen Nederland. Niet goed= geld terug, dat geldt ook voor afgeprijsde artikelen!