Puma schoenen

Puma schoenen

1
  1. Zwarte Puma schoenen Suede Platform sneakers new Puma Suede Platform gold black Suede Creeper zwart Vanaf € 99,85
  2. Zwarte Puma schoenen Suede Platform sneakers new Puma Suede Platform black Suede platform zwart suède € 99,85
  3. Witte Puma schoenen Suede Platform sneakers new Puma Suede Platform gold white Puma Creeper wit € 99,85
  4. Bronzen/Gouden Puma schoenen Basket Platform sneakers new Puma Basket Platform metallic gold Creepers goud € 109,85
  5. Zilveren Puma schoenen Basket Platform sneakers new Puma Basket Platform metallic silver Creepers zilver € 109,85
  6. Witte Puma schoenen Suede Future sneakers Puma Suede Future white Suede Furture € 79,85
  7. Zwarte Puma schoenen Suede Future sneakers Puma Suede Future black Suede Future sneaker € 79,85
Puma

Puma schoenen zijn een begrip in de fashion en sport! En na een seizoen afwezigheid is het merk met een aantal mooie Creepers (bekend van Rihanna) weer terug. Sinds de oprichting in 1948 is Puma een vooruitstrevende fabrikant van schoenen die altijd in ontwikkeling blijven om de beste prestaties te leveren. Puma schoenen hebben in de loop der jaren menig Olympisch podium betreden. In 1954 brak Huinz Fütterer het record op de 100 meter sprint en meer dan 50 jaar later wint Usain Bolt, één van de grootste atleten van onze tijd, prijs na prijs op zijn Puma's. Naast Bolt hebben talloze atleten, zoals Cruijff, Maradona, Pelé, Serena Williams en Michael Schumacher hun prestaties op Puma schoenen geleverd.

Van voetbalschoen tot fashion sneaker

Puma was één van de eerste merken die sportieve schoenen een fashionable karakter gaven. De kwaliteit van Puma schoenen bleek met een paar aanpassingen prima te fungeren als een trendy vrije tijd schoen. De geboorte van de sneaker is een feit. Puma sneakers zijn nog steeds razend populair onder dames, heren en kinderen dankzij de hippe kleuren en stoere uitstraling. Tegenwoordig profileert Puma zich als een 'sportlifestyle' merk, dat sportartikelen en fashion maakt.

Puma kinderschoenen

Zelfs voor de allerkleinste kids zijn er Puma schoentjes in pocket formaat. Puma kinderschoenen zijn verkleinde look-a-likes van de volwassen collectie en dat maakt ze natuurlijk extra cool. Naast dat coole uiterlijk hebben Puma kinderschoenen zonder uitzondering een soepel antislip zool en een uitstekende pasvorm. Puma babyschoentjes zijn er al vanaf maatje 20!

Puma schoenen online kopen

Je favoriete Puma schoenen koop je natuurlijk online in de webshop van MooieSchoenen.nl! Alle bestellingen die wij op werkdagen voor 20:00 uur ontvangen worden de zelfde dag gratis verzonden! Mocht je toch niet helemaal tevreden zijn dan kun je de schoenen vanaf iedere PostNL locatie in Nederland retour sturen. Bestel je favoriete Puma schoenen dus gemakkelijk en snel, op MooieSchoenen.nl.

Je favoriete Puma schoenen koop je online bij MooieSchoenen.nl!

*Alleen vanuit Nederland, voor het retourneren van artikelen met 20 procent korting of meer geldt een bijdrage van €3.95

De mooiste Puma schoenen veilig, vertrouwd en verzekerd online kopen.