Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
€ 0,00(0)0

181 schoenen & sneakers

181 (ook wel uno8uno) is een Italiaans label welke onderdeel is van de Alberto Gozzi collectie. De collectie bevat voornamelijk sneakers, maar niet het soort waarmee je naar pilates les gaat. 181 Schoenen zijn voor fashionista's van het dappere soort, of voor de dames onder ons die gewoon van lekker opvallend houden. Alles gebasseerd op de Hollywood lifestyle. 

181 online bestellen

De schoenen zijn een mix van sport, fashion en bling. Het sport gedeelte zie je vooral terug in de zolen en voel je terug in de pasvorm, de sneakers zijn volledig gevoerd met leer en hebben allen een super comfie leren voetbed, welke je er ook uit kan halen. Verder wordt er veelal gewerkt met mesh. Fashion zit vooral in de spannende combi's en uitgesproken kleuren. Strass stenen, lak en glitter details zorgen voor een subtiel bling effect. De nieuwe collectie is inmiddels binnen en als je snel bestelt kan je met een beetje mazzel morgen je nieuwe 181 schoenen al aan. Als je op werkdagen voor 16:00 uur bestelt gaan ze namelijk nog op dezelfde dag de deur uit. Je bepaalt zelf wanneer ze bezorgd moeten worden. Liever alles passen en je favoriet gelijk aanhouden? Kom dan naar onze winkel in Maarssen!

Meer achtergrond informatie over de schoenen vind je op hun eigen website, alleen moet je daar wel Italiaans voor kunnen of even Google Translate gebruiken.