Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
€ 0,00(0)0

Babyschoentjes

Babyschoentjes zijn er in ontzettend veel soorten: lief, stoer of comfortabel, bij MooieSchoenen.nl kan je altijd terecht! Bij ons kun je de leukste babyschoentjes & babyslofjes online bestellen in de webshop of je komt gezellig langs in ons gespecialiseerde "mini" winkeltje in Maarssen. Wij zijn al jaren een begrip voor iedereen die een paar trendy, eigenwijze of vertederende baby schoentjes wil kopen of opzoek is naar een leuk cadeau voor na de geboorte van een baby.

Babyschoentjes, babyslofjes en babysneakers van de gaafste merken online kopen

Bij MooieSchoenen.nl kun je de leukste babyschoentjes, babysneakers en babyslofjes van de gaafste merken online shoppen! Wij hebben te gekke Converse All Stars voor baby's, maar ook de hipste Replay babyschoenen, heerlijke zachte baby UGGs, stoere Timberlands en toffe Boumy slofjes.

De juiste babyschoentjes kiezen

Voor alles is een eerste keer, dus ook voor het kiezen van de juiste babyschoentjes. Het is erg belangrijk dat je baby schoenen draagt die goed aansluiten bij zijn of haar voortbeweging. Een verkeerde schoen kan zorgen dat de voetjes van de baby niet optimaal ontwikkelen. Gelukkig hebben wij voor iedere dreumes een passend paar babyschoentjes.

Babyschoentjes voor in de kinderwagen en kruipen

Als de kleine nog niet zelf voort kan bewegen of nog aan het kruipen is, is het belangrijk dat het voetje goed kan bewegen. De functie van de schoen is hier voornamelijk het voetje warm te houden, verder raden wij zo veel mogelijk af de vrije beweging van de voet te beperken. Een paar hippe Boumy slofjes zijn geschikte babyschoentjes voor kinderen die nog in de kinderwagen zitten of kruipen.

Babyschoentjes en oefenschoentjes voor de eerste stapjes

Laat het oefenen beginnen! Als de baby zich zelf al een beetje kan optrekken, pogingen gaat wagen te blijven staan en lekker de wereld gaat ontdekken is het van belang het voetje te beschermen en een beetje hulp te bieden tegen uitglijden en vallen. Daarom adviseren wij voor de babyschoentjes uit de 'Baby-Proof' collectie van Shoesme, of een ander schoentje met een soepel zooltje met anti-slip profiel. Het is van belang dat er nog geen ‘harde’ zooltjes gedragen worden, omdat de spiertjes en botten van de babyvoetjes nog volop in ontwikkeling zijn.

Babyschoenen voor baby's die (bijna) los kunnen lopen

Als de kleine avonturier zo goed heeft kunnen oefenen zodat hij of zij zonder hulp kan rondlopen wordt het tijd voor de eerste loopschoentjes. De Extreme-Flex collectie van Shoesme baby schoenen biedt ook hier weer een uitkomst! De flex zooltjes zijn erg soepel, maar ook voldoende stevig om buiten de deur te dragen.

Online babyschoentjes kopen of passen in onze unieke winkel

Natuurlijk kun je onze hele collectie babyschoenen online bestellen in onze webshop, maar als je toch liever naar onze winkel komt om de voetjes door onze experts te laten opmeten ben je van harte welkom in onze winkel in Maarssen. Hier kan je onder de rook van Utrecht gratis parkeren en op je gemak de leukste babyschoentjes shoppen. Wanneer je de babyschoentjes online bestelt, versturen we ze vanaf €40,00 gratis naar Nederland, Belgïe en Duitsland. Op MooieSchoenen.nl maken we het graag zo makkelijk mogelijk om online babyschoenen te bestellen.

>> Shop babyschoentjes voor meisjes
>> Shop babyschoentjes voor jongens