Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
€ 0,00(0)0

Ballerina's

Ballerina's zijn platte schoentjes die eigenlijk in geen schoenenkast mag ontbreken. Deze instappertjes zijn voor jong en oud ideaal "voor erbij" en natuurlijk bij te bestellen.

Ballerina is een Italiaanse term voor ‘danseres’. Een ballerina schoen wordt ook wel flatje genoemd en het model van de ballerina’s is gebaseerd op het design van een balletschoen. De platte zool en de ronde neus kenmerken de unieke uitstraling van de ballerina schoenen. Zowel de betekenis van de naam ballerina, als het design van de schoenen doen denken aan de sport ballet. In tegenstelling tot de balletschoenen zijn ballerina’s niet gemaakt om deze kunstige sport te beoefenen maar om te dragen in combinatie met een modieuze outfit. Wil je glitter ballerina’s of nette ballerina's, we hebben ballerina schoenen in allerlei kleuren en maten! Kijk snel welk van deze unieke schoenen het best bij jouw collectie past.

Ballerina’s online kopen op Mooieschoenen.nl

Je kunt de ballerina’s gemakkelijk bestellen op Mooischoenen.nl. Voor alle bestellingen boven de €40 euro berekenen wij geen verzendkosten naar Nederland, België en Duitsland. Als je ballerina’s online wil bestellen hoef je niet verder te zoeken!

>> Shop ballerina’s voor dames
>> Shop ballerina’s voor meisjes