Klantbeoordeling (9.6/10)
Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
€ 0,00(0)0

5 van de duurste schoenen ter wereld

10 augustus 2017Achtergrond informatie

Aangezien onze interesse groot is wanneer het draait om schoenen speuren we vaak het internet af voor interessante feiten over onze passie. Dit keer vonden we wel een aantal extreem dure schoenen welke je liever niet aantrekt omdat het gewoon zonde zou zijn! En dan hebben we het niet over een schoen van een paar duizend euro maar eerder van een paar honderdduizend of een paar miljoen. Benieuwd geworden? We hebben ze voor je op een rij gezet. 

5. Diamond Dream Stilettos – Stuart Weitzman 

Laten we beginnen met dit paar minimalistische muiltjes van schoenontwerper Stuart Weitzman. Hij zal nog veel vaker terug te vinden in deze lijst. Maar om te beginnen starten deze schoentjes met een prijs van €500.000 euro! Wat ze zo speciaal maken? Hij is bezaaid met de hoogste kwaliteit diamanten en dat loop toch een stukje lekkerder.

Diamond Dream Stilettos – Stuart Weitzman

 

4. Wizard of Oz Ruby Slippers 

Nummer 4 is er een die we waarschijnlijk allemaal kennen. Althans de musical/film dan. Deze met robijnen bezaaide muiltjes zijn de originele van ‘The Wizard of Os’. Het schijnt dat het niet eens zoveel kost om deze schoentjes te laten maken maar dat de populariteit  zorgt dat deze schoenen hoog in de prijs schieten.. Ze hebben namelijk een waarde van ruim €600.000!

Wizard of Oz Ruby Slippers  

 

3. Marilyn Monroe Shoes – Stuart Weitzman 

Misschien geen verassing maar ook op nummer 3 staat een paar van schoenontwerper Stuart Weitzman. De schoen ontwerper heeft een aantal exclusieve schoenen ontworpen welke bijna allemaal staan geregistreerd als de duurste schoenen ter wereld. Nummer drie is geïnspireerd op de iconische Marilyn Monroe. Deze satijnen sandaal heeft een satijnenroos op de neus welke is gevuld met de duurste diamanten. Waarde? 1 miljoen euro.

Marilyn Monroe Shoes – Stuart Weitzman

 

2. Cinderella Slippers – Stuart Weitzman 

Op een welverdiende nummer 2 staat weer een paar uit  Stuart Weitzman’s dure schoenen collectie. Dit maal gaat het om de elegante ‘Cinderella Slipper’. Dit model in een sandaal met een hoge, transparante hak en een brede band welke is bezaaid met speciale Kwiat diamanten. Met schoenen zoals deze heb je meteen een goed gespreks onderwerp voor op een feestje want ze kosten namelijk 2 miljoen euro..

Cinderella Slippers – Stuart Weitzman

 

1. Rita Hayworth Heels – Stuart Weitzman 

Op nummer 1 staat een zeer chic model van Stuart Weitzman. Dit excentrieke muiltje is voorzien van luxurieus, koperkleurig zijde en een juweel bestaande uit verschillende diamanten, robijnen en saffieren. Het model kost dan ook 3 miljoen euro en is daarmee bij uitstek de duurste schoen ooit.

Rita Hayworth Heels – Stuart Weitzman

 

We moeten wel een kleine slag om te arm houden, over de exacte waardes van deze schoenen is namelijk flink wat discussie. En waar deze schoenen te koop zijn? Dat zou je even moeten op zoeken. Maar als je budget een klein beetje kleiner is dan hebben we daar wel een oplossing voor, wij hebben namelijk een prachtige collectie aan elegante schoenen voor dames. Je hoeft de hoop dus nog lang niet op te geven. ;)

Deel dit artikel: