Klantbeoordeling (9.6/10)
Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
€ 0,00(0)0

De eerste loopschoentjes voor je kind van Shoesme

13 september 2017Achtergrond informatie

De eerste stapjes van jouw baby zijn een belangrijk moment in het leven van jou en dat van je kindje. Het zijn die belangrijke mijlpalen in het jonge leven van je kindje waarin jij hen het beste wilt begeleiden. De schoentjes van Shoesme helpen bij het begeleiden van je kindje waarin het overgaat van kruipen naar lopen en bieden daarbij de beste ondersteuning. Lees hier waarom wij van Mooieschoenen.nl zo fan zijn van dit kinderschoenenmerk.

Shoesme kinderschoenen

De eerste stapjes van Shoesme

Shoesme werd geboren in 1999 in Tilburg. De oprichter Michiel Slaats vond dat er in Nederland maar weinig werd gekeken naar de fases van de kindervoet en wat hun voetjes nodig hebben om het beste ondersteunt te worden. Destijds werd er enkel gekeken naar breedtematen en werd er gebruik gemaakt van stugge materialen bij het maken van de zool. Shoesme was op dat gebied erg innovatief door de pasvorm af te stemmen op de fase en de ontwikkeling van het kindervoetje. 

Inmiddels heeft het bedrijf veel verschillende schoeninnovaties op de markt gebracht zoals de bekende BABY-PROOF® Smart babyschoenen. Deze techniek buigt als het waren met de voet van je kind mee en heeft daarnaast een anti-slip zool voor extra zekerheid voor jou en je kindje. 

Hippe designs om vrolijk van te worden

De babyschoentjes van Shoesme gaan van maat 18 t/m 22 en zijn verkrijgbaar in talloze designs. Zo hebben we voor de stoere meiden sportieve meiden sneakers zoals deze. Of een leuk laarsje zoals dit model. Maar ook voor de jongens is er genoeg keuze op het gebied van schoeisel. Misschien is dit lichtgrijze sneaker model iets voor jouw kindje.  Of dit model met vrolijke kleuren om de show mee te stelen?

Shoesme eerste-loopschoentjes bij Mooieschoenen.nl

Ook Mooieschoenen.nl verkoopt de eerste-loopschoentjes van Shoesme. Het doel van Shoesme is om de eerste stapjes van jouw baby zo zacht en makkelijk mogeljk te maken. En van die mijlpaal wil Mooieschoenen.nl graag meegenieten door jou een grote collectie eerste-loopschoentjes aan te bieden.

Bij Mooieschoenen.nl vind je daarom een brede collectie babyschoentjes van Shoesme. De collectie is zowel voor jongens als voor meisjes en varieert van stoere modellen tot schattige exemplaren. Genoeg om jouw kleintje vanaf de allereerste stap van het allerbeste schoeisel te voorzien.

Deel dit artikel: