Klantbeoordeling (9.6/10)
Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
€ 0,00(0)0

Even voorstellen aan : Maripé

27 juli 2017Achtergrond informatie

Bij Mooieschoenen.nl houden we van vernieuwing. We houden er van om ieder seizoen weer een aantal nieuwe merken in huis te halen om zo de collectie verfrissend te houden, maar ook onze trouwe merken zullen we zeker niet vergeten. Een van deze merken is Maripé, dat al langere tijd een beetje onder de radar bij ons te koop is. Dit Italiaanse merk heeft een lange geschiedenis en deze ervaring is zeker terug te zien in haar schoenen. Mooie materialen, een authentieke maakwijze en verfijnde details maken dit merk zo intens populair.

Maripe schoenen

Maripé is Italiaans vakmanschap 

Maripé is een Italiaans schoenenmerk dat al sinds de jaren veertig schoenen produceert. Het merk dat is geboren in de prachtige Brenta Riviera in Italië is een van de grootste in dit gebied.

Het merk is opgericht door de Italiaan: Panizzolo Egisto. Deze gaf later het stokje weer door aan zijn zoon Roberto welke nog niet zo lang geleden het vak weer heeft doorgegeven aan zijn kinderen. Of te wel een echt familie bedrijf met ambitie om nog generaties lang de wereld bevolking te voorzien van prachtig Italiaans schoeisel.  

De visie van Maripé is om enkel schoenen te produceren welke zijn gemaakt van natuurlijke materialen.  Daarnaast willen zij door het gebruik van verfijnde details, onvervangbare schoenen creëren voor vrouwen. Schoenen die je jaar na jaar aankunt en door hun comfort maar ook door hun stijl gewoonweg onvervangbaar zijn. 

Voor dit najaar maakt het merk vooral gebruik van zachte materialen zoals suéde en fluweel. De schoenen hebben vaak een rubberzool welke ervoor zorgen dat het je ook aan comfort niet zal ontbreken. De voering en de binnenzool van de schoenen is van leer waardoor je verzekerd bent van de hoge kwaliteit van de Italiaanse schoenen. 

Maripé bij Mooieschoenen.nl

Ben jij net als wij ook helemaal weg van de  prachtige schoenen van Maripé? Bekijk dan eens de Maripé collectie in onze webshop. Momenteel hebben we zowel schoenen van dit prachtige merk in de sale als dat we al nieuwe items hebben voor het najaar.  Laat je verleiden door zachte materialen, onvervangbare elegantie en comfort door Maripé bij Mooieschoenen.nl

Voor meer informatie over Maripé en hun nieuwe collecties kun je een kijkje nemen op www.maripe.com

Deel dit artikel: