Klantbeoordeling (9.6/10)
Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
€ 0,00(0)0

Inpak stress: Welke schoenen neem je mee op vakantie?

22 juni 2017Achtergrond informatie

De periode van zon, zee en strand is weer aangebroken en dat is natuurlijk al een heerlijk gevoel. Zeker als je weet dat je in de zomer maanden ook lekker een paar dagen of weken op vakantie gaat. Heerlijk even tot rust komen terwijl de zon je voorziet van een mooi kleurtje en dat terwijl de cocktails rijkelijk vloeien. Het is iets waar je ieder jaar weer naar toe leeft en die je na het harde werken dan ook echt verdiend hebt. Maar aan dit heerlijke vakantie gevoel zit ook een klein minpuntje. Een die ons ieder jaar weer bezig houdt: Inpak stress.

Welke schoenen neem je mee op vakantie?

 

Want met een limiet van 15 of 20 kilo -waar je altijd bijna over heen zit - is het een behoorlijk lastige klus. Het is namelijk altijd even vooruit denken welke activiteiten je misschien gaat ondernemen en wat de temperatuur is van je zomer vakantie bestemming. Maar als dan al je kleren netjes opgevouwen in je koffer liggen is er nog een vraagstuk dat overblijft: Welke schoenen ga je in godsnaam inpakken? Mooieschoenen.nl heeft er voor jou alvast over nagedacht en is tot de conclusie gekomen dat de volgende 3 paar schoenen essentieel zijn voor een geslaagde en onbezorgde vakantie. Voor zowel de mannen als vrouwen! 

 

1.    Sneakers

Ga je op een uitstapje of ben je in voor een actieve wandeltocht? Dan zijn sneakers onmisbaar in je koffer. Denk hierbij slim: Ga je een sportief uitstapje doen of is een paar sneakers onmisbaar voor een avondje in de stad? Ga daarom bij voorkeur voor sneakers die je voor beide kunt gebruiken. Bekijk hier onze sneaker collectie voor vrouwen en hier onze sneaker collectie voor heren om je alvast even op te warmen.

 

2. De slipper

Onmisbaar in dit rijtje is natuurlijk de slipper. Het is de schoen die je tijdens de zomer vakantie dan ook het meeste draagt. Je kunt bij een slipper denken aan een simpele badslipper welke je op het strand kunt dragen. Maar misschien heb je wel meer plezier van een sandaal die je ook gemakkelijk tijdens een korte wandeling draagt en daarnaast ook op het strand aan kunt. Heb je nog wat extra ruimte over in je koffer? Neem dan een paar sandalen en een paar slippers mee. Toch nog even shoppen voor je je koffer in pakt? Klik op deze links voor de leukste vrouwen slippersof sandalen. En voor de heren kun je via deze link een mooi paar sandalen of slippers vinden.

 

3. Uitgaansschoenen

Natuurlijk ga je tijdens je zomervakantie een feestje niet uit de weg. Dan is het belangrijk dat je ook daarvoor een mooi paar schoenen inpakt. Een paar schoenen die je draagt tijdens de speciale avonden waarop je echt even wilt stralen. Een mooie uitgaansschoen voor dames die ook nog eens heerlijk loopt is bijvoorbeeld de sleehak. Voor de heren is het natuurlijk belangrijk dat je een paar schoenen meeneemt welke netjes staan bij een nette blouse of misschien zelfs bij je pak als je deze meeneemt. Kijk daarom hier voor de beste nette schoenen voor heren.

Deel dit artikel: