Klantbeoordeling (9.6/10)
Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
€ 0,00(0)0

Men style: De beste schoenen voor een bruiloft

06 juli 2017Achtergrond informatie

Als in het voorjaar de eerste zonnestralen door de wolken heen prikken weet je dat het weer tijd is voor het trouwseizoen. Trouwen onder de prille zomerzon en feesten op een prachtige buitenlocatie. Het klinkt bijna als een droom. Maar wat nu als je uitgenodigd wordt voor een bruiloft? Hoe kleed je je dan? Wij zetten het beste (schoen)advies voor je op een rijtje.

Schoenen voor bij een bruiloft

Traditionele bruiloft

De bruid in klassiek wit, ceremonie in de kerk en de dresscode is bij voorkeur suit&tie. Dan kun je er van uit gaan dat je uitgenodigd bent voor een prachtige traditionele bruiloft. Bij een traditionele bruiloft hoort dan ook een paar veterschoenen welke voldoen aan de eisen van het koppel.

Het is daarom altijd veilig om voor een net paar zwarte veterschoenen te gaan. Kies bij voorkeur een leren model met drie-punts derby vetersluiting om de look een extra klassieke aanzet te geven. Dit model van het Italiaanse merk Giorgio is perfect voor tijdens een traditionele bruiloft.

 

Moderne bruiloft

Uitgenodigd voor een moderne bruiloft? Een waar je best mag schitteren met je outfit zonder de ‘’shine’’ van het bruidspaar weg te stelen? Je stijl hangt op dit moment af van het pak wat je aandoet. Ga je voor donkerblauw? Of enkel een nette pantalon met een blouse? Of misschien voor een dandy-look met bretels? De keuze is aan jou! Wil je de toon zetten met je schoenen ga dan voor dit kekke model van Mascolori Pieter Zandvliet of als je gaat voor trendy dandy-look kies dan voor dit model van Floris van Bommel.

 

Comfortabel tijdens ceremonie en feest

Het is natuurlijk belangrijk dat je naast een mooie schoen ook een schoen kiest die je de gehele dag en nacht aan kunt. Want als gast van een bruiloft wordt er natuurlijk wel verwacht dat er gedanst wordt. Zorg daarom bij voorkeur voor een schoen van een goede kwaliteit en met een leest die past bij jouw voet. Op deze manier kun je je nette schoenen nog jaren lang aan en zal hij tijdens veel gelegenheden goed van pas komen. In onze webshop vindt je verschillende herenschoenen op zowel de normale G1/2 leest als de wat bredere H-leest. Wanneer het bekend is zetten wij altijd de leest erbij maar mocht je nog vragen hebben over de pasvorm dan kun je natuurlijk altijd bij onze klantenservice terecht.

 

Nette veterschoenen bij Mooieschoenen.nl

Kortom: voor iedere stijl, leest of voorkeur heeft Mooieschoenen.nl een geschikt paar. Met onze collectie hoeft het kleden voor een bruiloft geen obstakel meer te zijn. Ook voor de mannen met een bredere leest hebben wij de perfecte nette schoen. Klik hier om onze volledige collectie van nette herenschoenen te bekijken.

Deel dit artikel: