Klantbeoordeling (9.6/10)
Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
€ 0,00(0)0

De geschiedenis achter het merk Shabbies

05 februari 2019Achtergrond informatie

Geschiedenis van Fred de la Bretoniere

Shabbies is een merk dat ieder seizoen weer terugkomt. Altijd met degelijke modellen van een hoge kwaliteit. Zacht suede en dunne zolen zijn kenmerken waar het merk zijn bekendheid aan te danken heeft. Daarnaast is het een merk dat zijn moederbedrijf is ontstegen. In deze blog lees je meer over het merk Shabbies en showen we een greep uitde nieuwste collectie.

Fred de la Bretoniere en Shabbies

Shabbies is een productconcept van het bekende merk Fred de la Bretonière. Door het toenemende succes van Fred de la Bretonière in het jaar 2000, zag ontwerpstudio Fred de la Bretonière het levenslicht. In 2004 voegde De la Bretonière het merk Shabbies-Amsterdam toe. Hiermee grijpt hij terug op zijn meer casual jaren-tachtig designs. 

Het is een kwalitatief hoogstaand merk dat tegelijkertijd een casual look heeft. Voor zijn eerste ontwerpen gebruikte Fred plantaardig gelooid leer dat er,door het te dragen, steeds mooier uit ging zien. Iets waardoor vrouwen die vandaag de dag nog een paar hebben Shabbies hebben uit die tijd, nog steeds kunnen genieten van hun laarzen. 

Vandaag de dag is er qua ontwerp weinig veranderd. Het gaat met de tijd mee, maar de kwaliteit en de nonchalance is altijd gebleven. 

Nieuwe zomer 2019 collectie Shabbies

Nieuwe collectie zomer 2019 van Shabbies bij Mooieschoenen.nl

Al sinds jaren is Shabbies verkrijgbaar bij Mooieschoenen.nl. We merken dat de populariteit van het merk de laatste jaren niet is gedaald en door de karakteristieke ontwerpen blijven dragen van Shabbies vaak trouw aan het merk. Op onze website - en tevens in onze fysieke winkel - vind je een uitgebreid aanbod van laarzen van het merk Shabbies.

Wat betreft de lente en zomer 2019 is Shabbies ook weer goed vertegenwoordigd. Onder andere de herkenbare luxe sneakers en sandalen zijn niet te missen. De absolute sterren van de show zijn de Shabbies Sisterhood westernboots, deze zijn ontworpen door de bekende modebloggers Lizzy & Charlie van der Ligt.

De volledige Shabbies zomer 2019 collectie bekijk je hier.

 

Deel dit artikel: