Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
€ 0,00(0)0

Nieuw: Premiata kinderschoenen

11 april 2019Nieuws

Het Italiaanse schoenenmerk Premiata vertegenwoordigen wij al jaren met trots in onze winkels en webshop. De sneakers zijn ontzettend luxe en altijd zeer herkenbaar, je kunt dan ook zeker spreken van een echte Premiata look.

Premiata kinderschoenen

De bekende Premiata look

Onder andere de dikke zolen met patronen en het gebruik van verschillende soorten materiaal (zoals parachute stof) zorgen voor deze gekenmerkte look die eigenlijk nergens anders op lijkt. Dit is natuurlijk wel iets dat je ook graag wilt wanneer je een Italiaans merk koopt en iets meer voor een paar sneakers betaalt.

Het merk bracht voorheen enkel schoenen uit voor dames en heren maar sinds dit seizoen is er ook een kinderschoenen collectie gelanceerd. Deze kinderschoenenlijn is een ontzettend goed gelukte vertaling van de schoenen die we kennen voor “grote mensen”. Dezelfde luxe materialen en printjes vinden dan ook hier terug, dit in combinatie met vrolijke kleurtjes die goed passen bij kids.

Lucy voor meisjes, Mick voor jongens

De kinderschoenencollectie van Premiata is in twee stukken te verdelen. Aan de ene kant hebben we voor meisjes de Lucy sneakers waarin het roze en gele kleurgebruik direct opvalt.  En aan de andere kant hebben we de Mick gympen voor jongens waarbij blauw en rood de belangrijkste kleuren zijn.

Wanneer je al bekend was met Premiata was je misschien al opgevallen dat de Mick ook model voor mannen is. Zo vader, zo zoon schoenen noemen wij dat en ook nog een super hip!

De kinderschoenen van Premiata vind je hier: https://www.mooieschoenen.nl/premiata/kinderschoenen

Deel dit artikel: