Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
€ 0,00(0)0

Trending: schoenen met panterprint

Een patroon met luipaardvlekjes is hotter dan ooit!
02 mei 2019Trends

Schoenen met een printje zijn al lange tijd hot. Van python tot abstract to panter. Deze laatst genoemde panter (of luipaard/jaguar) print is niet nieuw maar maakt de afgelopen maanden wel een enorme opmars door. Inmiddels is de print uit onze collecties niet meer weg te denken, zowel bij dames als meisjes!

Kinderschoenen met panterprint

Wat betreft kinderschoenenmerken met luipaardprint steekt er een merk bovenuit: Clic!. Clic komt dit seizoen met een enorm aanbod aan sandalen en sneakers waarop het beige/bruine patroon te zien.

Zo heb je bijvoorbeeld deze ontzettend populaire Clic! 9718 beige runners die als warme broodjes over de toonbank vliegen. Deze 9740 meisjessneakers brengen de print in combinatie met een fluor gele hiel, fluor is overigens een trend die we komende jaren vaker terug gaan zien.

Wat jaguar sandalen betreft is er bij Clic ook genoeg keuze. Enkele toppers zijn de Grass sandaal,  de Garden sandaal en de 9123 sandaal met franjes waardoor de look Indian/Ibiza aanvoelt.

Clic schoenen met panterprint

Naast Clic brengen ook HIP en Shoesme dit seizoen genoeg panterprintjes uit. Van HIP heb je bijvoorbeeld deze comfortabele platte 1764 sneaker met gouden elementen op de tong en hiel. Shoesme pakt uit met een aantal opvallende sandaaltjes zoals deze blauw/groene variant met veel bandjes en deze variant met roze elementen. Deze babyschoentjes zijn iets subtieler voorzien van de een gestipt patroon maar alsnog erg gedetailleerd en absolute eyecatchers.

HIP schoenen met panterprint

Het blijft niet bij de bovengenoemde modellen, maar hiervoor kan je beste even door onze nieuwste meisjesschoenen collectie heen speuren, die vind je uiteraard hier.

Damesschoenen met panterprint

De tijd dat alleen de Veerkampjes met panterprint liepen is al lang niet meer. Deze trend trekt ook al langere tijd aan en zien we ook bij de damesschoenen veel terug. Mogelijk komt dit omdat je de print hartstikke goed kunt dragen bij allerlei outits en kleuren waaronder zowel wit als zwart. Voor de opvallende kleurstelling is hij dus eigenlijk super universeel.

Sneakers met luipaardprint

De jaguar vlekjes zien we momenteel terug in alle soorten schoenen waaronder ook de sneakers. De twee merken die er wat ons betreft het beste gebruik van gemaakt hebben zijn Toral en Nubikk. Het Spaanse Toral etaleert deze geweldige beige sneaker en deze knalgele mais sneaker.

Nubikk gaat het duel aan met jaguar varianten van de super populaire Lucy Jaw Pony. Je kunt daarbij kiezen tussen deze lichte variant met gele hiel of deze donkere variant met een rode hiel. Zowel de modellen van Toral als die van Nubikk behoren tot de toppers van dit seizoen.

Sneakers met panterprint

Sandalen met het panterpatroon

Tussen onze sandalen en slippers vinden we een ruime keuze aan varianten terug met een luipaardpatroon. Zo heb je van Inuovo deze sandaalmet gevlochten bandjes. Unisa heeft onder andere deze platte slipper uitgebracht en een espadrille variant met touwzool. Een van onze meest populaire sandalenmerken Lazamani blijft ook niet achter met deze sandaaltjes met fijne bandjes.

Sandalen met luipaardprint

Geklede schoenen met panterprint

Het is niet de meest voor de hand liggende keuze maar je kunt de print ook prima in het geklede segment vinden. Het geklede segment wil nog wel eens stijf gevonden worden, dat vooroordeel haal je dan gelijk weg. Zo heeft het Spaanse Unisa deze pumps gemaakt en zien we van het normaal toch iets degelijkere Evaluna deze pump met panterprint terug en deze lage lakeien instapper met franjes op de voorkant.

Pumps met luipaardprint

Laarzen met panterprint

Wanneer wij laarzen zeggen, zeggen wij Sendra. Ook dit prachtige Spaanse merk heeft een aantal handgemaakte laarzen waar je ons besproken printje op terug vindt. Zo heb je bijvoorbeeld deze enkellaars en deze hoge laars met dezelfde kleurstelling. Voor wie toch wat anders wil bieden we ook deze donkerblauwe variant aan, lekker uniek!

Laarzen met jaguarprint

Hate it or love it, niemand kan meer om deze trend heen. Raaawwwrrrr!

Deel dit artikel: