Klantbeoordeling (9.6/10)
Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
€ 0,00(0)0

Blogwedstrijd lente/zomer 2017

onze blogwedstrijd is terug weg geweest. De totale prijzenpot: €450!
16 maart 2017Winnen

Onze blogwedstrijd is terug!

Nu de sale periode is afgelopen, is tegelijkertijd ook weer het nieuwe fashion seizoen begonnen. Om de start van dit nieuwe seizoen te vieren organiseren wij (nadat hij een tijdje is weg geweest) weer een blogwedstrijd met als hoofdprijs €200 shoptegoed!

Blogwedstrijd lente/zomer 2017

Hoe doe je mee?

Ga naar www.mooieschoenen.nl en kies een schoen, trend of categorie uit waar je (gericht op de lente/zomer 2017) iets over wil schrijven. Maak hierover een blogpost op jouw eigen blog, de invulling hiervan laten we graag aan jou over. Stuur een linkje van het artikel naar calvin@mooieschoenen.nl. Het maakt niet uit of je over heren-, dames- of kinderschoenen wil schrijven. Een verwijzing naar onze site is vanzelfsprekend een pré.

Hoe kun je winnen?

Uit alle inzendingen maakt onze eigen jury een shortlist op van onze 5 favorieten. Deze top 5 zullen wij vermelden op onze site, in de nieuwsbrief en via onze social mediakanalen. Via een stemronde (poll) onder al onze volgers zal de winnaar bepaald worden. 

Wat kun je winnen?

Naar aanleiding van de stemronde delen wij aan de top 5 de volgende prijzen uit:

Nr. 1: €200 shoptegoed
Nr. 2: €100 shoptegoed
Nr. 3: €75 shoptegoed
Nr. 4: €50 shoptegoed
Nr. 5: €25 shoptegoed 

Alle deelnemers die buiten de top 5 vallen kunnen overigens ook een leuk prijsje verwachten!

De mailbox sluit woensdag 5 april om 23:59uur.

Plaats je een bericht op Twitter? Laat het ons dan even weten met een tag @mooieschoenennl zodat we hem voor je kunnen retweeten! 

Enkele voorbeelden uit de vorige top 5:

Kirsten met haar blog: Life of Kirsten
Maret met haar blog: Chelsea Boots
Astrid met haar blog: Astridspruijt.wordpress.com
Judith met haar blog: Saved with style

Voorwaarden: Alle deelnemers aan de blogwedstrijd gaan akkoord met de volgende regels en voorwaarden. Ieder blog moet specifiek geschreven zijn voor de blogwedstrijd en niet eerder elders zijn gepubliceerd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Je mag voor jouw blogtopic informatie en beeldmateriaal van de site gebruiken zo lang dit naar ons verwijst. Inzendingen na sluiting van de mailbox tellen niet meer mee. Voor verdere vragen of toelichting kan je altijd mailen naar calvin@mooieschoenen.nl.

 

Deel dit artikel: