Klantbeoordeling (9.6/10)
Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
€ 0,00(0)0

Blogwedstrijd zomer 2015

Doe mee en win de hoofdprijs van 200euro shoptegoed!
11 februari 2015Winnen

Bloggers opgelet! Met het aflopen van de sale periode start ook het nieuwe fashion seizoen. Speciaal voor deze gelegenheid organiseren wij een BLOGWEDSTRIJD met als hoofdprijs €200 shoptegoed!

Hoe doe je mee?
Ga naar www.mooieschoenen.nl en kies een schoen of categorie uit waar je (gericht op het zomerseizoen) iets over wil schrijven. Maak hierover een blogpost op jouw eigen blog, de invulling hiervan laten we graag aan jou over. Stuur een linkje van het artikel naar prijs@mooieschoenen.nl . Het maakt niet uit of je over heren-, dames- of kinderschoenen wil schrijven. Een verwijzing naar onze site is vanzelfsprekend een pré.

Hoe kun je winnen?
Uit alle inzendingen maakt ons eigen team een shortlist op van onze 5 favorieten. Deze top 5 zullen wij vermelden op onze site, in de nieuwsbrief en via onze social media kanalen. Via een stemronde (poll) onder al onze volgers zal de winnaar bepaald worden.

Wat kun je winnen?
Naar aanleiding van de stemronde delen wij aan de top 5 de volgende prijzen uit:

Nr. 1: €200 shoptegoed
Nr. 2: €100 shoptegoed
Nr. 3: €75 shoptegoed
Nr. 4: €50 shoptegoed
Nr. 5: €25 shoptegoed

De mailbox sluit zondag 1 maart om 23:59uur.

Voorwaarden: Alle deelnemers aan de blogwedstrijd gaan akkoord met de volgende regels en voorwaarden. Ieder blog moet specifiek geschreven zijn voor de actie en niet eerder elders zijn gepubliceerd. Wij hebben het recht om op elk moment en zonder waarschuwing de actie te verbeteren of wijzigen. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Je mag voor jouw blogtopic informatie en beeldmateriaal van de site gebruiken zo lang dit naar ons verwijst. Inzendingen na sluiting van de mailbox tellen niet meer mee. Voor verdere vragen of toelichting kan je altijd mailen naar prijs@mooieschoenen.nl . Klik hier voor een voorbeeld.

Deel dit artikel: