• Merk

  Maat

  Kleur

  Prijs

 • UGG

  Over UGG

  UGG boots zijn onlosmakelijk verbonden aan het heerlijke en luxe materiaal ‘sheepskin’. Sheepskin heeft de bijzondere eigenschap dat het heerlijk zacht aanvoelt en de temperatuur van je voeten op pijl houdt. Als het warm is werkt sheepskin verkoelend, als het koud is verwarmd het je voeten juist. Dit buitengewoon comfortabele gevoel en de herkenbare ‘eigenwijze’ uitstraling van de UGG boots vormen de sleutel van het succes van dit bijzondere en populaire schoenenmerk.

  De geschiedenis van UGG

  De geschiedenis van UGG begint op de Australische zandstranden van Byron Bay, waar bruikbaarheid van sheepskin voor schoenen voor het eerst werd ontdekt door surfers die tussen het surfen door hun voeten warm wilde houden. De toepassing van schapenvacht bleek, dankzij de warme, vochtregulerende werking een uitkomst en werd een lokaal succes! Toen Brian Smith in 1978 de sheepskin huiden in het Amerikaanse Californië introduceerde legde hij de basis voor wat later het ‘luxurious lifestyle’ merk UGG (voorheen UGG Australia) zou worden.

  UGG: luxe, fashionable en comfortabel!

  De Classic boot van UGG is wereldwijd omarmd door dames, heren en kinderen, dankzij het niet te evenaren comfortabele gevoel! Het motto van UGG ‘Feels like nothing else’ is daarmee ook absoluut niet overdreven. De laatste jaren blijven de traditionele UGG boots (of in de volksmond ‘UGGS’) het straatbeeld domineren, maar daarnaast zien we ook een toename in de toepassing van het luxe materiaal in laarzen, schoenen en sneakers die een UGG-wize invulling geven aan de laatste trends op het gebied van fashion. UGG blijft je het comfortabele en vertrouwde pantoffel gevoel geven, maar is helemaal fashionproof! Voor luxe fashion en comfort zijn de schoenen van UGG Australia de uitkomst!

  UGG’s in de zomer?

  Natuurlijk! UGG heeft inmiddels ook een prominente plaats in de zomercollectie. Talloze UGG slippers, UGG sandalen en UGG instappers zorgen ervoor dat je ook in de zomermaanden op UGG’s kunt lopen.

  De waardering van www.mooieschoenen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 7581 reviews.

  Filters

 • Merk

  Maat

  Kleur

  Prijs

 • [product_title_url]
  [privacy_policy]