Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
€ 0,00(0)0

Bumper

Bumper is het sportieve kinderlabel van de ontwerper Andrea Montelpare en is wereldwijd toonaangevend in het topsegment van kinderschoenen. Bumper richt zich op modieuze, luxe schoenen met een stoere look voor jongens en meisjes. Kenmerkend voor Bumper kinderschoenen zijn de stoere Italiaanse designs, de mooie afwerking en de hoge kwaliteit.

Italiaanse kinderschoenen

De productie van de Bumper kinderschoenen vindt plaats in de eigen fabriek van Andrea Montelpare in de Marche regio in Italië, het kloppend hart van de Italiaanse schoenenindustrie. Bumper kinderschoenen worden ambachtelijk en met liefde geproduceerd en zijn stuk voor stuk ware kunstwerkjes!

Nieuwe collectie Bumper kinderschoenen

Dat de nieuwe Bumper collectie vooral uit sneakers bestaat zal geen verassing zijn. Bumper en kindersneakers zijn immers inherent aan elkaar. Toch is het Bumper weer gelukt de totale collectie een stevige make-over te geven! De nieuwe gekleurde zolen geven de kinderschoenen instant een fashionable look. Sommige zolen zijn zelfs van gerecyclede autobanden gemaakt en aan het upper vast gebakken. Deze nieuwe zolen zijn oersterk en doordat ze niet gegoten zijn is ieder paar net ietsje anders. Voor meisjes is er een kinderversie van de nieuwe winter must-have bij dames; de plateau sneaker! Het nieuwe Bumper model heeft een ietwat dikkere lichte zool dan een doorsnee gymp maar loopt natuurlijk wel lekker comfortabel. Deze gloednieuwe sneakers hebben een upper van metallic suède.

Shop alle Bumper kinderschoenen voor meisjes
Shop alle Bumper kinderschoenen voor jongens