Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
€ 0,00(0)0

Calvin Klein schoenen

De nieuwste collectie schoenen van Calvin Klein is nu bij ons te koop. Het merk heeft zijn grootste bekendheid verworven met onderbroeken maar de CK schoenen, sneakers en laarsjes verdienen net zoveel aandacht. Zowel de schoenen voor heren als dames bestel je nu online.

Geschiedenis van Calvin Klein schoenen

Calvin Klein werd in het jaar 1968 opgericht in New York, Verenigde Staten. Het merk werd vernoemd naar één van de twee oprichter (Calvin Klein en Barry Schwartz). Het merk verwierf in de jaren ’80 ontzettend veel bekendheid door voornamelijk zijn onderbroeken en de daarbij behorende zeer gewaagde advertentiecampagnes. Misschien dat je de campagnes wel eens voorbij hebt zien komen met onder andere de toen nog onbekende Mark Wahlberg en Kate Moss. Een van de meest recente “uithangborden” is popidool Justin Bieber.

Vandaag de dag is het merk niet meer in handen van de oprichters maar draagt het nog wel de naam van Calvin. Naast onderbroeken produceert het merk alles wat je je op fashion gebied kan bedenken. Van kleding tot tassen tot parfums en dus ook tot schoenen. De schoenencollectie verkopen wij sinds eind 2018 in onze in onze webshop en winkels.

Calvin Klein schoenen online kopen

Zoals gezegd zijn de schoenen (en overigens ook sneakers en laarzen) nu bij ons te koop in de webshop. De nieuwste lijn maakt het niet te gek maar weet overal wel een uniek “haute couture” sausje te gooien, zowel bij de dames schoenen als bij de heren schoenen.

Wanneer jij jouw nieuwe CK schoenen op werkdagen voor 16:00 bestelt dan worden ze de volgende dag via PostNL gratis bij je afgeleverd.

Hier vind je alle Calvin Klein dames schoenen
Hier vind je alle Calvin Klein heren schoenen

Calvin Klein schoenen sale

Voor een top modehuis zijn de schoenen, sneakers en laarsjes van Calvin Klein zeer betaalbaar. Mocht je de volle prijs toch niet willen betalen dan kun je als je geluk hebt je slag slaan tijdens de sale. Tijdens deze uitverkoop ruimen we ook de Calvin Klein producten op met een fijne korting. De Calvin Klein Sale vind je hier.

Tot slot een leuk wist je datje

Wist je dat wij ook een Calvin als model hebben? Hij is bij ons geen onderbroekenmodel maar het gezicht (en tevens onderdeel) van de klantenservice. Je kunt hem ook kennen van het jaarlijkse kerstmutsen tellen met Calvin!

Calvin van de klantenervice

Onze eigen Calvin