Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
€ 0,00(0)0

Cha Boots

Cha Label boots zijn de vertaling van de Nederlands - Afrikaanse fashion designer Alisha Staats. Staats heeft een passie voor de nonchalante Boho-Chic stijl, die zij vertaalt naar luxe, comfortabele boots voor dames met liefde voor comfortabele fashion: de Cha Boots!

Cha Label: Boots met karakter!

Cha Label (voorheen Cha Ibiza) laarzen worden ontworpen en gemaakt door vakmensen die passie hebben voor het schoenenvak! De laarzen hebben een vrouwelijke uitstraling en vallen op door applicaties die de laarzen een luxe en iets decadente uitstraling geven. Franjes, studs, spikes en nonchalante veters maken de Cha laarzen een unieke verschijning waar celebs zoals Eva Simons dol op zijn.

De productie van Cha Boots

Voor de productie van de Cha Boots (een andere benaming voor de Cha Ibiza laarzen) wordt alleen gebruik gemaakt van huiden afkomstig van dieren die in hun leven vrij rond konden lopen in de natuur. Het leer wordt op een natuurlijke manier gelooid, waarbij het gebruik van chemische stoffen wordt vermeden. De toepassing van Italiaanse merinowol zorgt dat de Cha laarzen heerlijk zitten!

Cha laarzen online kopen

De mooiste Cha Ibiza laarzen koop je natuurlijk veilig en gemakkelijk op MooieSchoenen.nl. In onze webshop kan je jouw favoriete boots bekijken en bestellen. Wij versturen gratis naar Nederland, België en Duitsland en hebben een zeer makkelijke retour procedure! Wacht niet langer en bekijk de Cha Label boots & laarzen direct in onze webshop!

>> Shop Cha Label boots