• Sorteer op
Close
Prijs
Prijs:
Reset
  • 6.99

    Lack polish flacon van het merk Collonil. Deze lack polish is speciaal voor alle schoenen van lak. De polish zorgt dat de lak zijn glans terugkrijgt, wordt bescherm en het reinigt. Daarnaast is het een goede verzorging en maakt hij de schoen antistatisch. Bij de poets wordt een handige opbrengspons bijgeleverd. De poets is kleurloos en de inhoud is 100 ML.

  • 14.95

    Carbon wax spray van het merk Collonil. Deze spray is geschikt voor gladde, gevette en matte soorten leer. De carbon zorgt voor goede bescherming, water en vuil blijven niet op de schoen zitten. Door de wax in deze spray wordt het leer van de schoen goed verzorgd en gevoed. De inhoud is 300 ML.

  • 6.99

    Sneaker white flacon van het merk Collonil. De ‘sneaker white’ is speciaal voor het verzorgen van de witte sneakers. Hij is geschikt voor glad leer. De poets is voorzien van een handige opbrengspons zo worden de sneakers gemakkelijk weer wit. De inhoud is 100 ML.

No products were found matching your selection.

Navigation
Close

Uw winkelwagen

Close

Verlanglijst

Great to see you here !

A password will be sent to your email address.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Already got an account?

Close

Categories

Open chat