Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
€ 0,00(0)0

Converse

Converse maakt naast All Stars nog heel veel te gekke andere sneakers voor dames, heren en kids. Waar Converse vroeger om functionaliteit draaide is het merk vandaag de dag ontzettend populair en fashionable. Niet voor niets spotten we regelmatig celebs als Rihanna en Ben Affleck op een paar Converse gympen.

Converse is het schoenenmerk dat wereldwijde bekendheid heeft met zijn All Stars modellen. In 1908 richt de jonge Marquis Mills Converse het bedrijf Converse schoenen op en begint met het produceren van schoenen. In 1917 wordt de allereerste performance basketbalschoen geboren, de Converse All Star. Naast deze bekende classic heeft Converse meer grote modellen in haar collectie zoals de One-Star uit 1974.
De kwaliteit van Converse schoenen, gympen en sneakers is uitstekend te noemen, de afwerking is perfect en ze lopen heerlijk. De modellen zijn er in diverse kleuren, met en zonder prints en in hoge en lage uitvoeringen. Het leuke van Converse All Stars is dat ze voor het hele gezin verkrijgbaar zijn. Converse All Stars zijn al generaties lang populair, en de populariteit neemt nog steeds toe! Onder andere Ben Affleck, Jennifer Aniston en Rihanna worden regelmatig gespot op Converse All Stars. Jij binnenkort ook? Bekijk snel de nieuwe herfst en winter 2019/2020 collectie!

Nieuwe collectie Converse All Stars

Ieder seizoen komen er een aantal classic uit in een nieuw jasje. Er is nu zelfs een lijn Converse gympen die de naam 'Dirty Look' draagt en deze naam dan ook eer aan doet doordat er expres al een paar donkere vegen op de neus en zool van de schoen zitten. Op deze manier worden de klassieke Converse schoenen telkens weer opgeleukt met hippe en modieuze details. De standaard modellen zullen nog heel lang in onze collectie blijven, maar er wordt ieder seizoen ook weer een schoenenlijn van Converse uitgebracht die zich weet te onderscheiden van de bekende modellen!

Converse All Stars online kopen

Converse schoenen, sneakers en gympen koop je online bij MooieSchoenen.nl! Zo ben je ervan verzekerd dat jouw nieuwe Converse All Stars supersnel geleverd worden. Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden!

Shop Converse gympen
Shop Converse kinderschoenen
Shop Converse sneakers
Shop Converse Sale