Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
€ 0,00(0)0

Cowboy boots

Cowboy boots worden al lang niet meer door alleen cowboys gedragen. De laarzen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het straatbeeld en hartstikke hip. Luxe laarzen fabrikanten als Sendra en Mexicana maken de laarzen nog op traditionele wijze maar natuurlijk zijn ze wel in een modern jasje gestoken. De stoerste western boots bestel je gemakkelijk online bij MooieSchoenen.nl.

Cowboy boots in alle soorten en maten vind je natuurlijk op MooieSchoenen.nl. Waar Cowboylaarzen vroeger deel uitmaakte van de stereotype Cowboy uitrusting dragen we ze nu natuurlijk lekker hip. Dat wil niet zeggen dat alle eigenschappen van de originele westernboots verdwenen zijn! Alle Cowboyboots hebben een stoere uitstraling en en comfortabele stevige hak en, met name Sendra en Mexicana, maken de boots nog volgens de originele Goodyear-Welt methode. Deze maakwijze omvat 250 handelingen voordat de boots klaar zijn, waarvan meer dan 90% nog met de hand gebeurt! Het resultaat hiervan is een paar redelijk kostbare, maar onverwoestbare Cowboyboots welke mooier worden naarmate ze ouder zijn.

Cowboy-, western- en gaucho boots

Westernlaarzen en Cowboyboots zijn veelal wat spitser en uitbundig gedecoreerd met typische westernelementen. Borduursels in ton sur ton of kleurrijke bloemvarianten, alles mag. De adelaar zien we in allerlei gedaantes tevoorschijn komen op de laarzen. Gaucho boots daarentegen hebben een vierkante neus en zijn meestal iets meer basic.

Nieuwe collectie Cowboyboots herfst en winter 2019/2020

Sendra gaat terug naar haar roots. De laarzen zijn iets meer basic, maar door de mooie natuurlijke materialen een ware investering. Of je ze nu stoer, lief of lady-like draagt, met Sendra zit je altijd goed. De laarzen vormen een onmisbare must-have voor je garderobe waar je jarenlang plezier van zal hebben!

Mexicana boots zijn bekend om hun mooie borduursels. Dat Mexicanen gek zijn op een beetje ‘over de top’ en kleurtjes zie je terug in de nieuwe collectie. Mega veel studjes en typische Mexicaanse bloemen. Doordat de basis van de laarzen altijd een prachtige kwaliteit leer met een ietwat vintage look is komen ze er prima mee weg en is het eindproduct ronduit geweldig te noemen.

Cowboy boots voor kids

Kinder Cowboy boots zijn er ook in alle soorten en maten! Meisjes weten al piepjong dondersgoed wat ze leuk vinden. Merken als Clic! en Zecchino d'Oro vertalen de mama-boots in mini maatjes. De kinder Cowboylaarsjes zijn perfect afgestemd op kindervoetjes maar de stoere en uitbundige look van de kinder Cowboy boots blijft!

>> Shop Cowboyboots voor meisjes
>> Shop Cowboyboots voor dames