Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
€ 0,00(0)0

Cruyff schoenen

Cruyff schoenen dragen niet alleen de naam van de legendarische nummer 14. Overal vind je hints terug die leiden naar de beste Nederlandse voetballer aller tijden. Bepaalde kleurstellingen van oude clubs, leuke kleine tijdschriftjes en voetbal tips voor kids zijn hier enkele voorbeelden van. Top sneakers, ook voor mensen die niet van voetbal houden.

Cruyff (Cruijf) schoenen & sneakers online kopen

Cruyff schoenen staan bekend om de stijlvolle designs en het comfort van een sportschoen. De man achter het merk is één van de beste voetballers ooit; Johan Cruyff. In 1979 besluit Johan Cruyff zijn eigen functionele en stijlvolle sportmerk te starten. Hij vraagt zijn goede vriend en bekende Italiaanse ontwerper Emilio Lazzarini om betrokken te zijn bij de ontwikkeling van het Cruyff schoenen label; de Cruyff Classics.

De schoenencollectie van nu is nog steeds gebaseerd op de Classics. De Cruyff schoenen verschijnen ieder seizoen in een nieuw jasje waarbij gebruik wordt gemaakt van innovatieve designs en verrassende materialen. Doordat de schoenen de voetbalcultuur ademen, ligt het merk goed in trek bij de Europese mannen en vrouwen.

Vaak komt in het design nog een detail uit Johan's voetbalcarrière naar voren, zoals de Catalaanse kleuren van zijn glorietijd bij FC Barcelona of het legendarische nummer 14 waar Cruyff altijd mee speelde. De nieuwste collectie is bij ons te bewonderen!

In onze shop vind je de meest stijlvolle Cruyff herenschoenen en Cruyff damesschoenen. Bestel nu eenvoudig jouw Cruyff schoenen online op MooieSchoenen.nl of kom langs in één van onze winkels in Maarssen. Als je de bestelling op werkdagen plaatst voor 16:00 uur, dan versturen wij ze nog dezelfde dag! Mochten je nieuwe sneakers niet passen, treur dan niet. Dankzij onze retourservice stuur jij ze binnen 14 dagen super makkelijk retour.