Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
€ 0,00(0)0

Blackstone damesschoenen

Het Nederlandse topmerk Blackstone maakt damesschoenen voor ieder seizoen. Canvas gympen voor de zomer, warme gevoerde damesboots voor de winter of gewoon mooie lederen sneakers die je het hele jaar kunt dragen.

Blackstone schoenen voor dames bestellen

Blackstone begon zo’n 25 jaar geleden met het maken van schoenen. In eerste instantie brachten ze stoere en functionele workerboots uit voor dames en heren. Inmiddels gaat het merk een stuk verder en maakt het complete collecties voor het hele gezin. De stoere schoenen zijn nog altijd erg herkenbaar en het stoere randje zal altijd blijven bestaan. Wanneer je jouw nieuwe Blackstone damesschoenen op werkdagen voor 16:00 bestelt, versturen wij ze gratis nog dezelfde dag. Mochten ze niet naar wens zijn dan kan je gebruik maken voor ons makkelijke retourservice.

Blackstone damesschoenen sale

Tijdens het reguliere fashion seizoen heb je volop keuze uit alle modellen maar wie langer wacht heeft kans dat de schoenen uiteindelijk worden opgeruimd tijdens uitverkoop of sale. Je hebt dan minder damesschoenen om uit te kiezen maar hier tegenover staat wel een lekkere korting die kan oplopen tot 50%! De sale pagina van de damesschoenen van Blackstone vind je hier: https://www.mooieschoenen.nl/damesschoenen/blackstone/sale