Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
€ 0,00(0)0

Cha Label damesschoenen

De Bohemian Ibiza look is ontzettend populair geworden. Het staat voor het vrije leven, maar wel op een fashionable manier. Cha heeft deze look vertaald naar hippe damesschoenen en comfortabele boots. Op een paar Cha Boots mag je zeker gezien worden!

Cha Boots voor dames

De Cha boots voor dames zijn ontworpen door de Nederlands/Afrikaanse ontwerpster Alisha Staats. Het merk ging eerst door het leven als Cha Ibiza maar richt zich nu op een grotere markt en daarbij kwam de naamsverandering naar Cha Label dat staat voor "ethnic luxury". De laarzen zijn inmiddels erg bekend en worden gedragen door megaster Eva Simons.

Cha Boots productie

De BoHo look staat voor het vrije leven, ook tijdens de productie van de laarzen probeert Cha hier goed op te letten. Het leer dat gebruikt wordt is afkomstig van dieren die hun hele leven vrij hebben rond gelopen, daarnaast wordt tijdens het looien het gebruik van chemische stoffen zoveel mogelijk vermeden. 

Cha Boots sale

Na ieder fashion seizoen (zomer en winter) maken wij in de huidige collectie ruimte voor de volgende collectie, dit staat natuurlijk beter bekend als de sale of uitverkoop. Ook Cha gaat tijdens de seizoenswisseling mee in deze uitverkoop. Het is goed mogelijk dat je tijdens de sale een paar mooie nieuwe Cha damesschoenen vindt met korting die kan oplopen tot 50%! Het sale overzicht van Cha Boots vind je hier: https://www.mooieschoenen.nl/damesschoenen/cha-ibiza/sale