Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
€ 0,00(0)0

Converse damesschoenen

Wie is er niet groot geworden met Converse? Het Amerikaanse sneakermerk maakt al sinds het begin van het vorige millennium sneakers en gympen en damesschoenen tak is daarbij absoluut niet vergeten. De bekende All-Stars zijn er in vele kleuren en veel celebrities zoals Rihanna en Jennifer Aniston zijn al gespot op de damessneakers van Converse.

Damesschoenen van Converse online bestellen

Sinds jaar en dag zijn de damesschoenen, sneakers en gympen van Converse bij ons te koop. Onze fysieke schoenwinkels in Maarssen verkopen het merk zelfs al enkele tientallen jaren! Uiteraard kun je alle Converse damesschoenen ook gemakkelijk en snel in onze webwinkel bestellen.

Let bij het bestellen altijd goed op de Europese maat die wij bij de maatselectie altijd weergeven, deze maten houden wij om verwarring met de US en UK maatvoering te voorkomen altijd aan. Mocht je daarover vragen hebben dan helpt onze klantenservice je graag verder.

Uiteraard hebben we naast de damesschoenen collectie ook veel herenschoenen en kinderschoenen te koop. Hier vind je de kinderschoenen- en hier de herenschoenencollectie van Converse.