Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
€ 0,00(0)0

Premiata damesschoenen

Premiata damesschoenen zijn van Italiaanse makelij. Het luxe sneakermerk van de Mazza familie heeft zich tussen de grote sneakermerken weten te manoeuvreren met een compleet eigen stijl en door gebruik van unieke materialen. Dames die op zoek zijn naar “iets anders” hoeven daarom niet verder te zoeken: Never the usal again is niet voor niets het motto van Premiata!

Premiata sneakers voor dames

De luxe damessneakers van Premiata zijn zeer herkenbaar. De combinatie van aparte materialen en kleuren zoals de “parachutestof”of speciaal bewerkte soorten leer geven alle sneakers een uniek uiterlijk. Je vindt ook vaak de bekende Premiata zool terug waarop je verschillende afbeeldingen ziet, de damessneakers zijn daardoor zeer herkenbaar. Dat het merk te zien was op een enorme afbeelding op de wereldberoemde Duomo in Milaan laat ook zien welke enorme status het merk in Italië heeft verworven.

Premiata damesschoenen in de sale

De sneakers zijn zeer luxe en daar zit soms ook een prijskaartje aan vast. Wie niet de volle prijs wil betalen en wel het geduld kan opbrengen om te wachten op de uitverkoop heeft kans om een paar nieuwe damessneakers van Premiata te scoren met kortingen tot wel 40%. Let er wel even op dat tijdens de sale altijd de op is op regel gehanteerd wordt, wacht je te lang dan heb je kans dat je het paar misloopt. De damessneaker sale van Premiata vind je hier: https://www.mooieschoenen.nl/damesschoenen/sale