Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
€ 0,00(0)0

Di Stilo shoes

DiStilo herenschoenen zijn terug van weg geweest. De schoenen van Portugese makelij komen uit dezelfde fabriek als de Gino B sneakers. Dankzij de hoge kwaliteit kalfsleer in combinatie met de hand gestikte,  kurk gevulde zolen zijn de schoenen een genot om op te lopen.

Armando Silva schoenen fabriek

De DiStilo herenschoenen worden geproduceerd in de Armando Silva S.A. schoenen fabriek. Dit is dezelfde fabriek als waar de bekende Gino-B sneakers vandaan komen. In 1946 werd deze fabriek opgericht door meneer Armando Silva, in de plaats São João op het eiland Madeira. Met zijn hart voor schoenen en enorme passie groeide de fabriek al snel uit tot een van de beste schoenenfabrieken van Portugal. Nu kijk het bedrijf terug op meer dan 70 jaar succesvolle schoenenfabricage en ze zijn van plan nog vele jaren door te gaan. Meer informatie over het merk kun je vinden op de eigen website van DiStilo.

De Di Stilo schoenencollectie is nu bij ons verkrijgbaar. Bestel je de schoenen op werkdagen voor 16:00uur, dan worden ze nog dezelfde dag gratis verzonden. Zo heb jij je bestelde pakket meestal al de volgende dag in huis!