Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
€ 0,00(0)0

Dsquared2 schoenen

Dsquared2 schoenen zijn nu te koop in onze online schoenenwinkel! De luxe sneakers en schoenen van de Canadese tweeling Dean en Dan Caten zijn na even weg geweest te zijn weer terug in onze webshop. Bekijk de kinderschoenen van Dsquared nu!

Dsquared2 kinderschoenen

De kinderschoenen van Dsquared2 zijn zoals de meeste D2 schoenen zeer herkenbaar. Op de zijkant van de schoenen zie je vaak de bekende 5 strepen terug of een andere opvallende vorm van branding. Dat vinden wij top omdat de sneakers in een hoog segment zitten en daardoor mag het namelijk best opvallen als je de straat onveilig maakt op een paar echte D2’!.

De sneakers voor kids staan verder, net als de schoenen voor grote mensen, bekend om het gebruik van de beste materialen en ultiem loopcomfort. De uitstraling is lekker luxe dus het mag duidelijk zijn dat elk kind met een paar Dsquared schoenen flink de blits maakt op het schoolplein. 

D2, Dsquared of Dsquared2

Het merk dat is opgericht door de Canadese tweeling Dean en Dan Caten heeft inmiddels een flinke reputatie opgebouwd met onder andere schoenen, petten en shirts. Ondanks de bekendheid heerst bij onze klanten over de spelling en manier waarop je het uitspreekt soms nog wel wat verwarring. Dus hierbij een korte les: Officieel schrijf je het als Dsquared2 maar de 2 spreekt je niet uit wat dan weer neerkomt op Dsquared. Het merk staat ook bekend als D2 wat natuurlijk een afkorting is. Al met al draait het om de schoenen en rekenen wij alles goed!

Dsquared2 online bestellen

Alle schoenen die op onze website staan zijn real-time op voorraad. Wanneer je jouw nieuwe D2 sneakers op werkdagen voor 16:00 besteld, dan worden ze dezelfde dag nog gratis verzonden. In de meeste gevallen heb je ze dan de volgende dag al in huis en kan je gelijk beginnen met flaneren. Mocht je vragen voor, tijdens of na je bestelling hebben dan kun je natuurlijk altijd bij onze klantenservice terecht.

Dsquared2 sale

De prijs van de D2 schoenen en sneakers zit aan de hoge kant. We snappen daarom best dat niet iedereen een dergelijke prijs kan of wil betalen. Om die reden kan de Dsquared sale uitkomst bieden. Tijdens deze uitverkoop maken we ruimte voor de nieuwe collectie en geven we korting weg dat kan oplopen tot wel 50%. Houdt bij de sale wel rekening met de kans op uitverkochte modellen, wanneer je net te lang wacht zou het best kunnen dat de korting aan je voorbij glipt omdat het laatste paar voor je neus wordt weg gekaapt.

Je vindt de Dsquared2 sale hier.