Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
€ 0,00(0)0

Easy Peasy

Easy Peasy schoenen is een fris Frans merk dat babyschoentjes maakt waarbij met ieder proces zoveel mogelijk wordt geprobeerd klimaat verantwoord te werken. De naam 'Easy Peasy', wat vrij vertaald fluitje van een cent betekent, komt voort uit de gedachte dat het een kleine moeite is rekening te houden met milieu en omgeving, door het gebruik van natuurlijke en schone materialen

Easy Peasy babyschoentjes

De Easy Peasy babyschoentjes op MooieSchoenen.nl zijn een ruime selectie van de leukste modelletjes die het Franse merk maakt. De schoentjes zijn er voor jongens en meisjes en voorzien van de leukste kleurtjes en gekste details. Met een paar Easy Peasy babyschoentjes maak je iedere kleine blij, omdat er altijd wel een ondeugend, stoer of lief slofje is dat helemaal past bij de baby!

Easy Peasy kinderschoenen cadeau geven

Wil je (de ouders van) een pas geboren baby een leuk cadeau geven? Dan zijn de kinderschoenen van Easy Peasy een goed idee! We kunnen de schoenen leuk voor je inpakken en eventueel direct bij de ouders laten bezorgen. Omdat we alle bestellingen die we op werkdagen voor 16:00 uur ontvangen dezelfde dag versturen, heb je de slofjes super snel in huis (vaak de volgende dag). Wil je advies over de maat Easy Peasy schoenen die je het beste kan kiezen? Neem dan contact op met de klantenservice van MooieSchoenen.nl!

>>>> Shop Easy Peasy schoenen voor jongens
>>>> Shop Easy Peasy schoenen voor meisjes