Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
€ 0,00(0)0

Eerste loopschoentjes

Eerste loopschoentjes voor baby's koop je zodra de kleine het lopen al aardig onder controle heeft. Het buitenspelen gaat beginnen en de de gemiddelde snelheid van een stukje rennen schiet met de dag omhoog en het kruipen behoort tot het verleden. Om te zorgen dat je baby in deze periode de juiste schoentjes draagt is het belangrijk te zoeken naar een schoen met een zooltje dat stevig is, maar wel soepel genoeg om het voetje gezond te laten ontwikkelen.

Belangrijk bij het kopen van eerste loopschoentjes

De eerste loopschoentjes van een baby moeten aan nog al wat eisen voldoen. Omdat de kids lekker in de speeltuin gaan ravotten is een zooltje van textiel of soepel leer niet langer geschikt, dat zal binnen zeer korte tijd slijten. In dit geval kan je beter zoeken naar een 'flex' zooltje dat gemaakt is van slijtvast maar erg soepel rubber. Wij zoeken bij onze inkoop zorgvuldig naar eerste loopschoentjes met de beste flex-zolen die lekker lopen en zorgen voor een gezonde ontwikkeling. Specialist op dit gebied is het Hollandse merk Shoesme. De eerste loopschoentjes van Shoesme uit de Extreme Flex collectie zijn niet alleen van geweldige kwaliteit, ze zijn ook nog eens super hip. Voor jongens uitgevoerd in opvallende kleuren met sportieve details en voor de meisjes met schattige accenten maar ook minstens zo stoer.

Heb je het idee dat jouw baby nog regelmatig kruipt, of de neuzen van zijn schoenen langs de vloer schuurt bij het opstaan? Kies dan een schoen met een verhoogde rubberen stootrand of toecap.

Eerste loopschoentjes online kopen op MooieSchoenen.nl

De mooiste en beste eerste loopschoentjes koop je natuurlijk online bij MooieSchoenen.nl! Waarom? We versturen de bestellingen die wij op werkdagen voor 16:00 uur ontvangen nog de zelfde dag, zodat je ze binnen 24 uur in huis hebt. Wanneer je niet helemaal tevreden bent, of als de maat niet goed is, dan kun je de schoenen retour sturen naar ons antwoordnummer (alleen vanuit Nederland). We doen niet moeilijk met inloggen of aanmelden, gewoon de sticker op de doos en binnen een paar dagen heb je het geld weer op je rekening! Verzending van eerste loopschoentjes is vanaf €40,00 trouwens gratis naar Nederland, België en Duitsland.

>> Shop eerste loopschoentjes voor jongens
>> Shop eerste loopschoentjes voor meisjes