Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
€ 0,00(0)0

Fabienne Chapot

Fabienne Chapot is het Amsterdamse modemerk dat opgericht is door jawel: Fabienne Chapot. Mooie materialen, opvallende designs en vrolijke details maken de schoenen voor jongens en meisjes erg gewild. De te gekke kinderschoenen zijn nu verkrijgbaar in onze webwinkel.

 

Het verhaal van Fabienne Chapot

Fabienne begon ooit als medewerker bij een reclame bureau. Haar ondernemershart liet al snel van spreken en gekoppeld aan haar gevoel voor fashion begon ze in 2006 met het ontwerpen van haar eerste tassenlijn voor haar eerste merk Fab. In middels is het merk door geëvolueerd tot een lifestyle brand met allerlei takken waaronder accessoires, servies en uiteraard kleding. Het succes wordt gekenmerkt door de samenwerkingen met grote merken als Citroën en KLM.

Fabienne Chapot kinderschoenen

De nieuwste kinderschoenen collectie van Fabienne is nu bij ons verkrijgbaar en daar zijn we heel blij mee. Als je de schoenen bekijkt zie je wel waarom. De luxe uitstraling in combinatie met de mooie materialen en vrolijke designs toveren een glimlach op het gezicht van iedere fashionista in spé. Wanneer jij je nieuwe Fabienne Chapot kinderschoenen voor 16:00uur bestelt zorgen wij dat ze nog dezelfde dag gratis verzonden worden.