Klantbeoordeling (9.6/10)
Op werkdagen voor 20:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Bezorgd waar en wanneer je wilt
€ 0,00(0)0

Greve schoenen

Greve maakt al schoenen sinds 1898 en inmiddels staat de 4e generatie al aan het roer, Greve mag zich sinds 1998 zelfs Hofleverancier noemen. Greve blijft de tradtionele maakwijzen zoals Goodyear, Blake en Mocassin trouw maar alles uiteraard wel in een modern jasje. Het vakmanschap spat van de schoenen af en alles is van Hollandse makelij. De nieuwe collectie Greve schoen is nu bij ons te koop.

Achtergrond informatie over Greve

Greve schoenen zijn schoenen met een rijke historie. In 1898 begon Hermanus Greve in Waalwijk een schoenmakerij. Het was een kleine werkplaats maar daardoor ook zeer exclusief. Dit was het begin van het Hollandse en superieure schoenenmerk Greve. Greve schoenen worden tot op de dag van vandaag gemaakt volgens een traditie die zijn oorsprong heeft in 1898. De essentie van deze traditie is dat het merk streeft naar schoenen met perfectie en duurzaamheid. Voor de exclusieve Greve schoenen wordt alleen leer van zeer hoge kwaliteit gebruikt. Met Greve ben je verzekerd van stijlvolle maar vooral kwalitatief hoogwaardige schoen!

Er worden drie verschillende maakwijze gerealiseerd (Goodyear, Blake en Mocassin) zodat de verschillende modellen de optimale kwaliteit en duurzaamheid behouden. Alle Greve schoenen zijn handgemaakt door gespecialiseerde schoenmakers die door Greve zelf zijn opgeleid. Even exclusief als de schoenmakers van Greve, is het gebruikte leer. Zoals Greve het zelf verwoordt: "Een exclusieve schoen begint bij de keuze van het juiste leer". Het gebruikte leer is afkomstig van kalveren uit de Alpen. Het kalfsleer komt helemaal uit de Alpen omdat het leer dan het mooist blijf, doordat de dieren daar vrij rond lopen en zich bijvoorbeeld niet kunnen verwonden aan prikkeldraad. Precies dit soort perfectie maakt Greve schoenen uniek in zijn soort. Meer achtergrondinformatie vind je op de website van Greve: http://www.greve.nl/nl/over-greve/

Greve schoenen nieuwe collectie lente en zomer 2018

Stijl staat zoals altijd bij Greve schoenen voor op, zo ook bij de nieuwste collectie! De collectie bestaat uit prachte nette veter en gespschoenen, voorzien van mooie details en schitterende handgepoetste finishes. Je kan ook gaan voor casual sneakers of gemakkelijke mocassins, lekker veelzijdig de straat op dus!

In onze shop vind je een prachtige collectie Greve schoenen! Bestel eenvoudig jouw Greve schoenen online of kom langs in onze herenschoenenspeciaalzaak.

>>Shop Greve herenschoenen