Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
€ 0,00(0)0

Floris van Bommel herenschoenen

Floris van Bommel is een van de bekendste Nederlandse schoenen merken. Het merk is vernoemd naar de iet-wat excentrieke gelijknamige Floris van Bommel, de jongste telg van de van Bommel familie. De ontwerpen van Floris zijn klassiek met een gekke twist waardoor de schoenen altijd een frisse, jonge uitstraling krijgen. De nieuwste ruime collectie Floris schoenen, sneakers en boots vind je nu bij ons online.

Floris van Bommel voor mannen

Zoals gezegd is Floris het enfant terrible van de van Bommel familie. Waar de klassieke van Bommel schoenen vaak sober en netjes zijn, gooit Floris er altijd een spannend grapje tegen aan. Een gek kleurtje, exotisch materiaaltje of gewoon letterlijk een grap onderop de zool: we zien het allemaal voorbij komen. De schoenen zijn er in verschillende breedtes dus kijk voor je gaat bestellen dus kijk voor je gaat bestellen goed welke leest het is. Mocht je daarover nog vragen hebben dan staat onze klantenservice altijd klaar om jouw vragen beantwoorden.

Ben je op zoek naar een paar Floris herenschoenen met korting? Dan ga je die terugvinden in onze sale. Alle Florisjes die wij opruimen tijdens de uitverkoop zetten we op deze pagina. Wees gewaarschuwd, er zijn meer kapers op de kust en op=op!

Floris van Bommel damesschoenen

Waar de van Bommel familie zich vroeger alleen op heren richtte, pakt Floris het anders aan. Sinds elke jaren is hij ook de damesschoenen markt ingestapt en dan is niet zonder succes! Inmiddels is Lauren Verster (bekend van BNN) het uithangbord en ze doet ook menig mannenhart harder kloppen. De damesschoenen collectie vind je hier.