Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
€ 0,00(0)0

Greve herenschoenen

Greve maakt sinds jaar en dag kwalitatief zeer goede herenschoenen. Het merk waarvan nu de vierde generatie aan het roer staat is zelfs Hofleverancier. Van Greve kan je klassieke schoenen voor mannen verwachten met daartussen modellen die voorzien zijn van gewaagde kleuren of materialen. De nieuwste Greve herenschoenen collectie bestel je nu bij ons online.

 

Greve herenschoenen online bestellen

De nieuwste collectie Greve schoenen voor heren vind je natuurlijk bij ons online. Naast de nieuwe collectie is ook de basis collectie altijd aanwezig, denk hier bijvoorbeeld aan het klassieke 2544 model in verschillende uitvoeringen. Wanneer je jouw nieuwe Greve herenschoenen op werkdagen voor 16:00uur hebt bestelt zorgen wij ervoor dat ze nog dezelfde dag verzonden worden. Je hebt ze dan in de meeste gevallen al de volgende dag in huis! 

Greve herenschoenen in de sale

Na het reguliere fashionseizoen volgt altijd de uitverkoop of sale. Tijdens deze sale periode ruimen wij de schoenen op die niet meer tot de volgende collectie behoren. Ook Greve is altijd aanwezig tijdens deze uitverkoop. Als je goed zoekt is er misschien wel een paar herenschoenen dat je bevalt te vinden met 30%, 40% of zelfs 50% korting. Wees gewaarschuwd: schoenen uit onze sale kunnen niet nabesteld worden dus op = op! 

De sale pagina van de herenschoenen van Greve vind je hier.