Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
€ 0,00(0)0

New Balance herenschoenen

New Balance dat ooit begon binnen de atletiekbranche is uitgegroeid tot een volwaardig lifestyle brand. De herensneakers zijn comfortabel, trendy maar altijd met een klassiek randje. Dat het merk zich tussen de grote sportmerken heeft weten te werken is te zien aan de samen werkingen met voetbalgrootmachten als Sevilla, Liverpool, Porto en Celtic.

New Balance herenschoenen bij MooieSchoenen.nl

New Balance brengt naast de gebruikelijke zomer en winter collecties nu ook tussencollecties uit. Onze inkopers proberen tijdens iedere collectie een mooie selectie te maken waardoor er voor ieder wat wils te bestellen is. Naast vernieuwingen kun je ook altijd rekenen op de welbekende MRL996 met de comfortabele RevLite zool. 

Naast herenschoenen kan ook de rest van het gezin altijd terecht bij New Balance. Je vindt hier de damesschoenen en hier de kinderschoenen collectie. 

New Balance en verantwoord ondernemen

New Balance timmert hard aan de weg maar probeert ook altijd wat terug te doen met betrekking tot milieu en maatschappij. Zo probeert het merk tijdens de fabricage zoveel mogelijk materialen te recyclen en wordt het gebruik van chemische stoffen zoveel mogelijk beperkt. Daarnaast investeert New Balance ook in maatschappelijke projecten van FLA en ILO omtrent eerlijk werk. Meer informatie vind je hier: http://www.newbalance.com/about-new-balance-content-assets/inside-nb-overview.html