Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
€ 0,00(0)0

Nubikk herenschoenen

Nubikk Footwear is booming. Het sneakermerk is relatief nieuw op de markt maar verovert nu al de harten van menig sneakerfreak. Voor mannen heeft het  Nederlandse merk bijvoorbeeld de YeYe, Jhay en Julien uitgebracht die ieder seizoen in een ander jasje worden gestoken. Dat het merk samenwerkingen is aangegaan met wereld DJ’s zoals Fedde Le Grand bewijst de rise van Nubikk. Je bestelt ze bij ons in de webshop.

 

Nubikk herenschoenen online bestellen

Ieder seizoen brengt Nubikk een nieuwe geweldige sneakercollectie uit die bij ons, als NBKK fans van het eerste uur, te bestellen is. Tussen de twee grote fashionseizoenen (zomer en winter) worden er zo nu en dan ook limited edition modellen uitgebracht die je bij ons als eerste zult aantreffen. Wanneer je jouw nieuwe Nubikk herenschoenen op werkdagen voor 16:00uur weet te bestellen, dan zorgen wij ervoor dat je ze de volgende dag in huis hebt. Ben je juist op zoek naar damesschoenen van Nubikk? Die zijn ook vollop bij ons aanwezig, de pagina vind je hier.

 

Nubikk herenschoenen sale

Hoewel Nubikk een topmerk is raken tijdens de twee grote fashion seizoenen niet alle modellen uitverkocht. Wie goed zoekt heeft tijdens de uitverkoop dan ook best kans om een topmodel te scoren met een fijne korting. Alle Nubikk herenschoenen met korting vind je op deze sale pagina. Let op: modellen uit de uitverkoop kunnen we niet nabestellen dus op is op.