Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
€ 0,00(0)0

Rehab herenschoenen

De herenschoenen van Rehab zijn van Nederlandse makelij. De schoenen zijn geïnspireerd op zowel klassieke, haast vintage modellen als op de moderne tijd. In de schoenen voor mannen vind je ontzettend veel details terug wat de schoenen een eigen karakter geeft zoals alleen Rehab dat kan.

Online Rehab herenschoenen bestellen

Het Nederlandse merk Rehab timmert al jaren hard aan de weg. Bekende zangers als Ben Saunders, Charly Luske en Jan Dulles (van de 3 J’s) zijn het uithangbord van het merk geweest en dat zorgt ervoor dat veel mannen zich met het merk kunnen identificeren. De schoenen zijn uitermate geschikt voor wie zich netjes maar toch casual wil kleden. Onder andere de basis Kurt, Greg en Adriano modellen worden regelmatig weer in een nieuw jasje gestoken en die zijn altijd een welkome aanvulling voor elke schoenenkast. Rehab maakt alleen gebruik van hoogwaardige materialen dus over de kwaliteit hoef jij niet te twijfelen. Wanneer je jouw nieuwe herenschoenen van Rehab op werkdagen voor 16:00uur bestelt zorgen wij dat we ze nog dezelfde dag gratis naar je toe sturen!

Rehab herenschoenen in de sale

Aan het einde van ieder fashionseizoen wordt er plaatst gemaakt voor een nieuwe collectie. Met een beetje geluk vind jij dan een paar Rehabjes met korting die kan oplopen tot 50%. Houd er wel altijd rekening mee dat hier de op = op regel geldt en dat niet alle Rehab modellen de sale in gaan! Je vindt het Rehab sale overzicht hier.