Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
€ 0,00(0)0

Herenslippers

Herenslippers van populaire merken vind je op MooieSchoenen.nl! Als het zomer wordt en de temperaturen stijgen is het tijd om lekker rond te slipperen, maar daarmee wil je natuurlijk niet inleveren op stijl! Onze collectie slippers voor mannen is daarom zorgvuldig geselecteerd zodat je het hele zomerseizoen goed voor de dag komt met een paar mooie teen- of badslippers!

Teenslippers voor heren

Teenslippers voor heren doen het erg goed op vakantie! Ze zijn ideaal om over de boulevard mee te slenteren en om te slenteren van strand naar terras en weer terug! De mooiste merken slippers voor heren kan je bij MooieSchoenen.nl eenvoudig bestellen in onze online shop. Bekijk vooral de slipper van Armani, Ugg en Floris van Bommel eens!

Heren slippers bestellen zonder bezorgkosten

Op MooieSchoenen.nl verzenden wij alle bestelling vanaf 40 euro gratis naar Nederland, België en Duitsland. Geen bezorgkosten dus! Omdat we je zo snel mogelijk van dienst willen zijn leveren wij de herenslippers vaak al binnen 24 uur! Alle bestellingen die wij op werkdagen voor 16:00 uur ontvangen worden namelijk dezelfde dag verzonden. We bezorgen waar en wanneer het jou uitkomt.