Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
€ 0,00(0)0

van Bommel herenschoenen

Van Bommel herenschoenen zijn misschien wel de bekendste schoenen van heren van Nederland. De schoenenfabriek is letterlijk eeuwenoud en sinds 1954 hofleverancier. Uiteraard is de nette schoenen collectie van Van Bommel ook ruimschoots bij ons online te koop.

 

Van Bommel schoenen

Het in 1734 opgerichte Van Bommel voert de “nette schoenen scene” al jaren aan en is niet van plan op te houden. De nette schoenen collectie is ook al sinds jaar en dag in onze schoenenwinkels en webshop verkrijgbaar. In de classic schoenen collectie vind je bijvoorbeeld altijd de dressed 14299, casual 10270 en dressed 13021. Let hierbij wel altijd goed op de leest, de H leest is namelijk wel een stukje breder dan de G leest. We geven de leest altijd aan in de omschrijving.

Mocht jouw maat er niet tussen zitten, laat het ons dan even weten dan kunnen we kijken of deze na kunnen bestellen!

Floris van Bommel

Naast de classic van Bommel schoenen collectie vind je bij ons ook de speelse collectie van Floris van Bommel, die ook wel bekend staat als het enfant terrible van de familie. Floris maakt zowel nette, geklede schoenen als echte eyecatchers met opvallende materialen en overal zit wel een grapje in verwerkt. Naast de herenschoenen collectie vind je nu ook de damesschoenen collectie van Floris van Bommel bij ons online. De collectie bestel je hier:

Shop hier alle Floris van Bommel herenschoenen
Shop hier alle Floris van Bommel damesschoenen

Van Bommel sale

De saleperiode vindt altijd plaats aan het einde van het seizoen wanneer er ruimte gemaakt moet worden voor de nieuwe collectie. Aangezien van Bommel schoenen vaak classic zijn zul je deze niet vaak in de sale vinden, maar mocht je geluk hebben dan vind je ze bij ons met kortingen tussen de 30% - 50%! Floris van Bommel werkt op reguliere basis meer met schoenen die aan het einde van het seizoen de uitverkoop in gaan. De Floris van Bommel sale pagina vind je hier. Ook daar bestel je nu gemakkelijk en snel schoenen met korting tot wel 50%.