Klantbeoordeling (9.6/10)
Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Bezorgd waar en wanneer je wilt
€ 0,00(0)0

Iceberg schoenen

De nieuwste collectie Iceberg schoenen en sneakers koop je nu online. Het door pop art geïnspireerde merk staat bekend om zeer luxe producten, dit is ook duidelijk af te zien op de schoenen. Een saaie schoen of sneaker zal je in de Iceberg collectie nooit terugvinden!

Iceberg schoenen en sneakers bij MooieSchoenen.nl

Iceberg is al sinds de oprichting in 1974 in handen van de Gilmar familie. De GIlmars waren fanatieke Pop art verzamelaars en hebben daarop ook hun merk geïnspireerd. Bekende kunstenaars als Andy Warhol, Carla Fracci, Vivienne Westwood, Luciano Benetton en Franco Moschino verbonden hun naam aan het fashion merk door mee te werken aan marketing campagnes. Sindsdien is Iceberg niet meer weg te denken uit de fashionwereld en ook wij hebben kunnen constateren dat ze uniek zijn in hun manier van werken en altijd blijven vasthouden aan de eigen identiteit. We zijn heel blij dat we dit excentrieke merk hebben mogen verwelkomen in onze winkels en webshop.

Mocht je meer weer lezen over de geschiedenis van het merk dan verwijzen we je graag door naar de officiële website van Iceberg, deze vind je hier: http://www.iceberg.com/

Iceberg online bestellen

Jouw nieuwe Iceberg schoenen bestel je gemakkelijk en snel in onze webwinkel. Wanneer je jouw stappers op werkdagen voor 20:00uur besteld dan zorgen wij dat ze nog dezelfde dag gratis verzonden worden. Normaal gesproken kan je ze de volgende dag dan al aan de wereld tonen! Mocht je vragen hebben over de schoenen, de levering of over het retourbeleid dan kan je altijd terecht bij onze klantenservice. Deze is op werkdagen van 10:00 tot 20:00 aanwezig om al jouw vragen te beantwoorden. Buiten de normale openingstijdens kan je ons natuurlijk ook altijd via de mail of social media kanalen bereiken.