Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
€ 0,00(0)0
Submenu

Bezorging

Alles over de bezorging van de bestelling. Wij verzenden de schoenen die op werkdagen voor 16.00 zijn besteld nog dezelfde dag. Normaal gesproken heb je de schoenen de volgende dag al in huis.

Kan ik mijn bestelling ook in jullie winkel afhalen?

Ja, dat is geen enkel probleem. Bij het afronden van de bestelling kan je kiezen voor de verzendmethode 'Afhalen in winkel'. Omdat de administratieve afhandeling van een internetbestelling iets langer duurt, liggen de schoenen nog niet gelijk voor je klaar. Wij maken de bestelling voor je gereed in ons centrale magazijn en sturen een email als de schoenen voor je klaar liggen. 
Als je de bestelling voor 16.00 geplaatst hebt, liggen de schoenen in de regel de volgende dag dat de winkel open is vanaf 12.00 voor je klaar.
( Openingstijden van de winkels: dinsdag t/m vrijdag 10:00/17:30, zaterdag 10:00/17:00, zondag 13:00/17:00)

MeerMinder

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden en wat is de levertijd?

Alle bestellingen die op werkdagen voor 16.00 uur worden geplaatst, verzenden wij gegarandeerd dezelfde werkdag (uitgezonderd bestellingen die onder 'Vooruitbetaling' zijn geplaatst). Normaal gesproken wordt de bestelling de volgende dag geleverd. Ondanks een zorgvuldige afhandeling kan het voorkomen dat een pakket langer onderweg is. 

Bestelling (voor 16.00 uur)1e bezorgpoging2e bezorgpoging
MaandagDinsdagWoensdag
DinsdagWoensdagDonderdag
WoensdagDonderdagVrijdag
DonderdagVrijdagZaterdag
VrijdagZaterdagMaandag
ZaterdagDinsdagWoensdag
ZondagDinsdagWoensdagDe bezorging van zendingen buiten Nederland duurt normaal gesproken langer. Onze klantenservice kan op verzoek een indicatie geven van de levertijd.
Bestellingen die onder ' Vooruitbetaling" zijn geplaatst worden verzonden zodra de betaling binnen is. ( Op werkdagen voor 16.00 uur.)

MeerMinder

Hoe laat komt mijn bestelling?

Als wij de schoenen verzonden hebben ontvang je een track and trace email met daarin een verwijzing naar de website van PostNL waar meer informatie wordt gegeven over de bezorging van het pakket. PostNL doet een voorspelling van het tijdstip dat de postbode langskomt. Let op! Dit tijdstip is indicatief en kan afwijken. Aan de voorspelling kunnen geen rechten worden ontleend!

MeerMinder

Betaal ik verzendkosten voor mijn bestelling?

Bestellingen voor Nederland, Duitsland en België boven de €40.00 worden gratis bezorgd. Voor een overzicht van de verzendkosten naar andere landen en bestellingen onder de €40.00 klik je hier.

MeerMinder

Wie bezorgt mijn schoenen?

Onze bestellingen worden in Nederland bezorgd door de pakkettendienst van PostNL (voorheen TNT post). Zendingen die buiten Nederland worden bezorgd gaan via de Europese partners van PostNL, dit verschilt per land.

MeerMinder

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben?

Als je tijdens de bezorging van uw pakket niet thuis bent, laat de postbode een ‘Kennisgeving’ achter dat hij is langs geweest. Met de kennisgeving kun je eenvoudig via internet aangeven wanneer je het pakket alsnog wenst te ontvangen, of het pakket op een afhaallocatie (postkantoor) laten brengen. Deze dienst van PostNL heet ‘Mijn Pakket’. Als je geen gebruik maakt van deze dienst, zal de postbode de volgende werkdag nog eens proberen het pakket aan te bieden. Wanneer ook deze poging niet lukt, ontvang je een briefje in de bus waar opstaat dat het pakket naar een afhaallocatie (postkantoor) wordt gebracht. Hierop vind je ook het adres van het postkantoor. Het pakket wordt niet bij de buren afgeleverd, mocht je dit wel willen dan kun je dit aangeven in de opmerking van de bestelling.

MeerMinder

Wordt mijn pakket bij de buren afgegeven als ik er niet ben?

Nee. Wij geven de postbode altijd de instructie het pakket alleen op het afleveradres aan te bieden. Daarnaast dient er getekend te worden voor ontvangst. Wij kiezen hiervoor omdat er dan geen onduidelijkheid kan ontstaan waar het pakket is. De ervaring leert dat fouten bij de bezorging met deze instructie zeer zeldzaam zijn en vermissingen bijna nooit voorkomen. Wil je toch dat het pakket bij de buren afgeleverd kan worden? Geef dit dan aan bij de opmerkingen tijdens het afronden van uw bestelling. Let op! Als je er voor kiest burenlevering toe te staan is het risico dat het pakket na de bezorging vermist raakt voor uw eigen rekening! Je kan bij het afronden van de bestelling het adres van de buren natuurlijk ook als ander aflever adres opgeven.

MeerMinder

Bezorgen jullie ook op zaterdag?

Ja. De pakketten die wij op vrijdag verzenden worden normaal gesproken zaterdag bezorgd.

MeerMinder

Kan ik mijn schoenen ook op het postkantoor ophalen?

Ja zeker, selecteer tijdens het afrekenen bij Bezorgwijze de optie "

MeerMinder