Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
€ 0,00(0)0

Levi's schoenen

Ken je de schoenen van jeans gigant Levi’s al? Ze zijn nu bij ons te koop! De premium schoenen van het wereldberoemde kledingmerk sluiten aan bij de stijl je van de spijkerbroeken kent. Hierbij denken wij gelijk aan termen als stoer maar ook comfortabel en relaxed. Bekijk de laatste Levi’s collectie nu online!

Levi’s Strauss

Levi’s is inmiddels een van de bekendste merken ter wereld. Oprichter van het merk is Levi Strauss. Deze Duitse jood emigreerde in de 19e eeuw naar Amerika en maakte naam als handelaar in stoffen en kleding. Zijn merk richtte hij op in 1853 en in die ruim 150 jaar heeft Levi’s zich weten te ontpoppen tot een miljardenbedrijf dat nog steeds naam maakt met de bekende jeans.

Levi’s sale

Hoewel Levi’s zijn schoenen, slippers en sneakers betaalbaar op de markt zet snappen we goed dat korting altijd mooi meegenomen is. Tijdens onze uitverkoop vind je dan ook Levi’s schoenen met korting terug op het sale overzicht. Wie weet scoor jij wel een paar nieuwe mooie schoenen tegen een flink gereduceerde prijs. Je vindt het sale overzicht van Levi’s hier.