Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
€ 0,00(0)0

Mascolori herenschoenen

Mascolori is het kleurrijke fashionkindje van de Rotterdamse oprichter Jochem Grund. De kleurrijke herenschoenen zijn sinds begin 2017 bij ons te koop. Alle Mascolori schoenen vertellen een verhaal en wie ze draagt mag zich officieel Mascolorist noemen!

Over Mascolori

De “gekke” herenschoenen van Mascolori komen uit het hoofd van eigenaar en oprichter Jochem Grund. De excentrieke schoenenfanaat heeft de hele wereld over gereisd en past zijn ervaringen overal toe. Mascolori is eigenwijs en opvallend op een leuke en intrigerende manier. De schoenen zijn van zeer goede kwaliteit en worden in kleine oplagen geproduceerd in Portugal, dit allemaal volledig naar de verfijnde smaak van Jochem. 

Mascolori en MooieSchoenen.nl

Als je nog nooit van Mascolori hebt gehoord dan komt dit waarschijnlijk omdat de unieke herenschoenen op niet veel plaatsen verkrijgbaar zijn. Wij zijn dan ook trots op de samenwerking die we met het merk zijn aangegaan zodat we jou deze kleurrijke herenstappers kunnen aanbieden. We weten immers dat onze fans ook wel van een beetje gek houden.

Mascolori schoenen kopen en bestellen

Bestel je jouw Mascolori herenschoenen bij ons online op werkdagen voor 16:00 uur, dan verzenden wij gratis ze nog dezelfde dag. Nagenoeg altijd betekent dit dat jij een dag later al kan uitsloven met je funky nieuwe schoenen. We vinden het leuk als je dat ook even met ons deelt bijvoorbeeld via Facebook of Twitter! Liever alles even passen? Kom dan gezellig langs in onze winkel in Maarssen, ook daar is hetzelfde aanbod te koop!